Kurs i samtidsdans for barn og ungdom i Buskerud

Moderne / lyrisk dans 10 - 12 år, medium / øvet nivå

Vi tilbyr dansekurs i moderne og lyrisk dans for barn på medium og øvet nivå. Denne teknikken er rettet mot den mer flytende og kreative moderne danseformen. I denne klassen legges det vekt på kroppsbeherskelse, teknikk, musikalitet og danseglede.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Moderne / lyrisk dans 12 - 15 år, medium nivå

Vi tilbyr dansekurs i moderne og lyrisk dans for barn og ungdom på medium nivå. Denne teknikken er rettet mot den mer flytende og kreative moderne danseformen. I denne klassen legges det vekt på kroppsbeherskelse, teknikk, musikalitet og danseglede.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Moderne / lyrisk dans 8 - 10 år, nybegynner / litt øvet nivå

Vi tilbyr dansekurs i moderne og lyrisk dans for barn på nybegynner og litt øvet nivå. Denne teknikken er rettet mot den mer flytende og kreative moderne danseformen. I denne klassen legges det vekt på kroppsbeherskelse, teknikk, musikalitet og danseglede.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Samtidsdans 13 år+, øvet nivå

Vi tilbyr dansekurs i samtidsdans for ungdommer på øvet nivå. Klassen vil inneholde oppvarming og teknikk, men ha størst fokus på koreografi. Det skal jobbes med kroppsbevissthet og kroppsbeherskelse, kombinasjoner, bruk av gulvet og kontaktimprovisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Moderne dans for ungdom grad 1- 2 fra 7. klasse

Vi tilbyr dansekurs i moderne dans for ungdom grad 1 - 2 fra 7. klasse. Denne danseformen inneholder teknikker som har felles trekk med jazzdans og klassiskballett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 15 uker 1.600 kr