Kurs i mindfulness i Akershus

Kurs i mestring av depresjon (KiD) / Mindfulness

Vi tilbyr kurs i mestring av depresjon (KiD) / Mindfulness. Forskning har vist at KID har effekt ved depresjon. Vi tilbyr dette kurset i kombinasjon med mindfulness fordi det fører til at depresjonen forsvinner raskere enn med KiD kurs uten mindfulnesstrening. Du får 2 kurs for prisen av et!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nes Nes 10 uker 2.900 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 10 uker 2.900 kr

Prøv 90 minutts kognitiv terapi / mindfulness

Vi tilbyr en prøvesesjon på 90 minutter med kognitiv terapi og mindfulnesstrening. Vi begynner all terapi med et første møte for å finne ut om hvilke behov du har for behandling, og prøver ut hvordan du reagerer på behandlingen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nes Nes 390 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 390 kr

Kurs i mindfulness og meditasjon

Hvordan du nullstiller deg mentalt, oppnår en no-mind tilstand, kobler ut og finner roen. Dette er grunnleggende for å ha det godt, kjenne deg selv, forstå og fange opp hva som skjer i og rundt deg, være fokusert og tilstede.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 dag 2.500 kr

Mindfulness (oppmerksomt nærvær) og yoga ved angsttilstander

Metode: Gruppetilbudet bygger på MBSR – Mindfulness Based Stress Reduction, utviklet av dr. Jon Kabat-Zinn i USA. Effekten er vitenskapelig dokumentert, og vist seg virksom ved mange stressrelaterte tilstander og i ulike pasientgrupper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesodden Nesodden 10 uker Egenandelen er 563 kr pr. kr

Meditasjons og mindfulness instruktør utdanning

Vi tilbyr meditasjons og mindfulness instruktør utdanning, en reise i personlig utvikling. Gjennom 1. år vil du bli godt kjent med de andre deltagerne. Du vil kunne oppleve en ny grad av fred og stillhet. Underveis kan du oppleve frigjøring fra gamle mønstre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 9 moduler over 1 år 39.000 kr

Mindfulness

Vi tilbyr kurs i mindfulness. Mindfulness er både en meditasjonsteknikk og en levemåte. Det handler om å komme i flyt og være tilstede i nuet. Øve på å være oppmerksom her og nå, på det som skjer rundt oss og på våre følelser og tanker. Mange av oss har ofte tankene i fortid eller fremtid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker

Informasjonsforedrag om Transcendental Meditasjon teknikken!

TM teknikken er kvalitetssikret av over 700 forskningsundersøkelser fra over 250 Universiteter og Forskningsinstitutter i over 33 land. Denne forskningen er også publisert i over 100 uavhengige forskningsjournaler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 2 timer Gratis kr

Kurs i stressreduksjon i smågrupper med mindfulness methode-Asker

Hva er mindfulness (=tilstedeværelse)?: Tilstedeværelse (=mindfulness) beskriver en tilstand hvor man er til stede i øyeblikket uten at "tankene" bestemmer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 6 ganger 2900 kr

Meditasjon og Yoga - Online

Vi tilbyr onlinekurs i meditasjon og yoga. Har du behov for å endre fokus og føle mer indre ro og glede? Du er velkommen til å prøve mine ONLINE yoga timer med meditasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Fra 200 pr mnd kr

Bli en god fotograf m/bruk av teknikker fra Mindful fotografering

Vi tilbyr foredrag igjennom medlemsportalen Se utover. Vi har to online medlemsmøter i måneden pluss en rekke kurs innenfor Mindful fotografering. Gå til siden https://www.seutover.no/

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Bli en god fotograf m/bruk av teknikker fra Mindful fotografering

Vi tilbyr flere kurs igjennom medlemsportalen Se utover. Vi har to online medlemsmøter i måneden pluss en rekke kurs innenfor Mindful fotografering. Gå til siden https://www.seutover.no/

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 pr mnd kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>