Kommunikasjonskurs i Oslo

I kategorien kommunikasjon finner du kurs og opplæring innen kommunikasjon og samhandling i hele landet. Gode kommunikasjonsferdigheter er i mange situasjoner avgjørende om man skal lykkes i arbeidslivet, eller i privatlivet for den saks skyld. Et kurs i kommunikasjon kan hjelpe med å få frem det beste i deg slik at du lykkes bedre, uansett arena.
Vi gjør oppmerksom på at du finner egne kategorier for Konflikthåndteringskurs, Kurs i presentasjonsteknikk og Coachingkurs i kommunikasjon. Finner du ikke kurset du leter etter tar du bare kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Grunnkurs i retorikk og argumentasjon -Bedrifter

Vi tilbyr grunnkurs i retorikk og argumentasjon. Bli bedre til å presenter. Du ønsker å bli bedre til å finne de gode argumentene – og fremføre dem med tyngde og overbevisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 9.500 kr

Medarbeider- og egenutvikling - Sertifisering Everything DiSC

Vi tilbyr kurs om medarbeider- og egenutvikling - sertifisering Everything DiSC. Ønsker du å skape mer effektive relasjoner? Øk innsikten og forståelsen for din egen og andres atferd på arbeidsplassen. Du vil forstå og sette pris på personene du samarbeider med på en ny måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 04.06.2024 (+1) 2 dager04.06.2024 (+1) 27.500 kr

Adferd og kommunikasjonkurs - bedriftsinternt

Hvordan skape nære og tillitbaserte relasjoner til kunder og medarbeidere. En workshop hvor adferd og bevissthet rundt ulike adferdstrekk er fokus. I gjennomføring av slike workshops ser vi en betydelig tilleggsverdi av å starte med en personprofil fra persolog.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager Avtales kr

Digital kommunikasjon - høyskolestudie (2 semestre)

Vi tilbyr høgskolekurs om digital kommunikasjon over 2 semester. Gjennom studiet skal du ha tilegnet deg kunnskap og ferdigheter som gjør deg i stand til å forvalte, vedlikeholde og videreutvikle nettsteder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 49.000 kr

Nyhetsbrev - kommunikasjon med kunden

Vi tilbyr kurs om å lage nyhetsbrev. Kommunikasjon med kundene dine er nøkkelen til varige relasjoner. Nyhetsbrev er ikke bare en mail i en innboks. Nyhetsbrev som jobber sammen med adresselister og mot målgrupper kan være den oppfølgingen som får kunden til å handle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 1 dag 3.700 kr

Praktisk retorikk for viderekomne

Vi tilbyr kurs om praktisk retorikk for viderekomne. I næringslivet er god kommunikasjons en avgjørende suksessfaktor. Kunsten å overbevise og engasjere er alltid en etterspurt kompetanse. En kompetanse som stadig må fornyes og utfordres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 9.200 kr

Retorikk for kvinner

Vi tilbyr kurs om retorikk for kvinner. Opplever du i visse sammenhenger at det er vanskelig for deg å ta ordet? Ønsker du å kommunisere tydeligere, bli tryggere og få større gjennomslag for dine ideer? På kurset lærer du deg grunnleggende presentasjonsteknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 9.200 kr

Retorikk grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i retorikk. Dette kurset gir deg en innføring i de klassiske retoriske virkemidlene for å vite hvordan du kan spisse og forenkle ditt budskap, styrke din gjennomslagskraft og øke din troverdighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 9.200 kr

Bachelor i Art Direction

Vi tilbyr bachelor i Art Direction. Vil du skape visuelle konsepter til TV-serier, reklamekampanjer og magasiner? Bachelor i Art Direction får du kun på Høyskolen Kristiania. Art Direction er kunsten å vekke de rette følelsene, de som gjør at et budskap fester seg og overbeviser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 55.400 pr semester kr

Master i design

Vi tilbyr master i design. Etterspørselen etter designkompetanse er økende i stadig flere sektorer og bransjer. Master i design vil gi deg en kritisk og utforskende tilnærming til designfaget enten du spesialiserer deg innen interiørarkitektur eller visuell kommunikasjonsdesign.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 58.500 pr semester kr

Master i strategisk kommunikasjon

Vi tilbyr master i strategisk kommunikasjon. Strategisk kommunikasjon har vokst frem som en etterspurt kompetanse de siste årene. Dette studiet vil hjelpe deg bli en ettertraktet aktør i kommunikasjonsbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 53.600 pr semester kr

Kommunikasjon i prosjekter

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon i prosjekter. Unngå misforståelser, skap effektivitet og tillit gjennom god kommunikasjon.I dette kurset får du anledning til å se mer helhetlig på temaet kommunikasjon i prosjekter

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag 7.500 kr

Drømmeseminaret

Er du opptatt av mangfold, ledelse, likestilling og relasjoner? Kom på drømmeseminaret! Opplev denne unike miksen av foredragsholdere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag Fra 6.495 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>