Grunnkurs i førstehjelp i Østfold

Førstehjelp, brann og sikkerhet

Vi tilbyr kurs i førstehjelp, brann og sikkerhet. Etter endt kurs, skal deltakerne være godt kjent med førstehjelpens ABC og HLR. De skal også kunne opptre rasjonelt i en eventuell brannsituasjon eller ved en uønsket hendelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hobøl Hobøl 25.11.2024 1 dag25.11.2024 4.000 kr

Trafikalt grunnkurs med førstehjelp og mørkedemo

Jeg, Oddleif Bakken startet Bob Trafikkskole i 1992.Navnet BOB Trafikkskole er til minne om min bror Bjørn Ole Bakken som tragisk døde sammen med sin kjæreste i en trafikkulykke ved Mosseporten den 16.juni 1986. Bare 19 år gammel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 3.800 kr
Moss Moss 3.800 kr

Trafikalt grunnkurs uten mørkedemonstrasjoner

Jeg, Oddleif Bakken startet Bob Trafikkskole i 1992.Navnet BOB Trafikkskole er til minne om min bror Bjørn Ole Bakken som tragisk døde sammen med sin kjæreste i en trafikkulykke ved Mosseporten den 16.juni 1986. Bare 19 år gammel. Hans initialer danner således navnet på trafikkskolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1.950 kr
Moss Moss 2.050 kr

Førstehjelpskurs

Vi tilbyr førstehjelpskurs med kursleder Svein Egil Vestre. Målsettingen med kurset er å gi oppdatert kunnskap om førstehjelp til alle som ferdes på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Råde Råde

EFR - Emergency first responder - Førstehjelp

Vi tilkbyr EFR - Emergency first responder - Førstehjelp. På førstehjelpskurs (EFR) lærer man om primær og sekundær førstehjelp. Primær førstehjelp (CPR) trener oss i øyeblikkelig og livstruende situasjoner som kan oppstå i flere sammenhenger (hjertestans etc.).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 10.10.2024 10.10.2024 1.590 kr

Førstehjelpskurs for bygg og anlegg

Vårt kurs gir deg kompetanse i førstehjelp for Bygg- og anleggsbransjen, og dette er et utvidet førstehjelpskurs, der du i tillegg til generell førstehjelp får opplæring i viktige tema som er aktuelle når man arbeider eller oppholder seg i et bygg- og anleggs miljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 7 timer fra 2.450 kr

Førstehjelp / innsats på skadested - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i førstehjelp / innsats på skadested for bedrifter. Dette kurset gir basal kunnskap innen førstehjelp og opptreden på skadested.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 4 timer Avtales kr

Førstehjelp - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i førstehjelp for bedrifter. Kurset omhandler stans av blødninger, akutte hjertestans, hjerte og lungeredning, sikring av skadested ved ulykker, sikring av frie luftveier og førstehjelp på arbeidsplassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>