Kurs i meditasjon i Drammen

Meditasjon kurs 1 - en innføring

På dette kurset blir vi kjent med det mentale magiske verden og det store potensialet som ligger i den. I løpet av de 4 timer lærer vi bl.a. tre enkle teknikker som øker konsentrasjonsevnen og skaper ro i sinnet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 4 timer 600 kr

Fullmånemeditasjon med Susanne Hansen

Vi tilbyr fullmånemeditasjon med Susanne Hansen. Hjertelig velkommen til fullmånemeditasjon med Susanne Hansen .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 t 30 min 100 kr

Meditasjon en fordypelse

Vi tilbyr en meditasjon en fordypelse. På dette kurset blir vi kjent med det mentale magiske verden og det store potensialet som ligger i den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 gang 600 kr

Tai Chi og Qi-gong - alle nivåer

Vi tilbyr kurs i Tai Chi og Qi-gong for alle nivåer. Alle partiene inneholder både helse-Qi-gong, Tai Chi og meditasjon. Øvelsene er vakre, helsebringende og helbredende og kan utføres av alle uansett fysiske forutsetninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 16 uker 4.100 kr

Tai Chi og Qi-gong - viderekomne

Vi tilbyr kurs i Tai Chi og Qi-gong på viderekomne nivå. Alle partiene inneholder både helse-Qi-gong, Tai Chi og meditasjon. Øvelsene er vakre, helsebringende og helbredende og kan utføres av alle uansett fysiske forutsetninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 16 uker fra 4.100 kr

Ascension - innføringskurs

Ascension er en vakker og svært effektiv meditasjonsform. Denne helgen iholder Ishayaene helgekurs , der vi gleder oss til å lære bort fire meditasjonsteknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 helg 3.800 kr

Informasjonsforedrag om Transcendental Meditasjon teknikken!

TM teknikken er kvalitetssikret av over 700 forskningsundersøkelser fra over 250 Universiteter og Forskningsinstitutter i over 33 land. Denne forskningen er også publisert i over 100 uavhengige forskningsjournaler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 2 timer Gratis kr

Digital meditasjonsgruppe

Digital meditasjonsgruppe som møtes en gang i måneden, 30 minutter. Treffene inneholder felles meditasjon, samtale, og fordypning. Dette er en gruppe for deg som allerede har praktisert mindfulness en stund men som savner et fellesskap og en mulighet for fordypelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 minutter

Fordypning, digital meditasjonsgruppe

Digital meditasjonsgruppe som møtes en gang i måneden, 75 minutter. Treffene inneholder felles meditasjon, samtale, og fordypning. Dette er en gruppe for deg som allerede har praktisert mindfulness en stund men som savner et fellesskap og en mulighet for fordypelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 23.05.2024 (+1) En gang i måneden, 75 minutter.23.05.2024 (+1) 2.990 kr

5 effektive og lystbetonte meditasjoner - nettkurs

Ønsker du økt energi, balanse og glede på bare noen få minutter? Basert på en 20 år lang reise i meditasjonens rikdom har jeg samlet de FEM MEST EFFEKTIVE OG LYSTBETONTE MEDITASJONENE som RASKT gir deg gode RESULTATER.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 249 kr

Mindfulness Instruktør / Lærer (100 CPD poeng)

Bli sertifisert som Mindfulness Lærer (instruktør) fra NOCNA. Få en mindfulness lærer utdanning av høy kvalitet. Mindfulness er et nyttig og evidensbasert verktøy for å redusere stress, fremme helse, bruke naturen og sansene aktivt, og lære seg å være i og akseptere nuet som det er.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måned 9.500 kr

Mindfulness Practitioner - online kurs

Opplever du stress i hverdagen? Opplever du at tiden ikke strekker til? Føler du deg “strukket” i alle retninger? Ønsker du deg mer ro, fokus og klarhet? Hvis du svarer ja til et eller flere av disse spørsmålene så er dette kurset for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 2500 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>


Område

Kategorier