Matkurs - Biff og Bayer



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen ,2 etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0175 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer
Pris: 1.500
Neste kurs: 10.03.2017 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Du får kunnskap om 4 ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså 3 filetstykker og en til langtidssteking. Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil også være mulig å kjøpe drikke før og under kurset.

Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
• Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
• Dere er med på tilberedelsen og ferdigstilling av retter

Etter kurset har du lært:
• Hvordan du steker perfekt biff
• Hvilken biff du bør velge i butikken
• Hvordan du lager 4 sauser som passer til biff
• Kunnskap om ulike stykningsdeler

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser iløpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker matkurs om biff og bayer

Antall deltagere: 12 - 18 personer

Kursmateriell

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Demonstrasjon og deltagende matkurs, (ca 3 timer)
• 4 glass øl
• Oppskriftshefte
• Forkle til å ta med hjem
• Utstyr under kurset
• Foredragsholdere

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.