Maskinførerkurs praksis - klassene M1, M2, M3, M4, M5 og M6



Kursarrangør: Anleggsskolen AS
Sted: Lines Industriområde
          Troms, Sørreisa
Kursadresse: Linesveien 6, 9310 Sørreisa (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08:00 - 16:00
Varighet: 40 timer

Vi tilbyr maskinfører teorikurs for deg om ønsker kompetansebevis på anleggsmaskin. Maskinførerbevis for klassene M1, M2, M3, M4, M5 og M6.

Mmaskinførerbevis - praktisk del
Vi tilbyr paksis på følgende klasser:
• M1 Dozer
• M2 Gravemaskin
• M3 Veihøvel
• M4 Hjullaster
• M5 Gravelaster
• M6 Dumper

Kompetanse og erfaring:
Anleggsskolen AS har lang erfaring innen sikkerhetskurs på masseforflytningsmaskin. Våre instruktører har bred kompetanse og erfaring på de maskintypene vi tilbyr.

Kurset består av følgende moduler:
8 timer praktisk gjennomgang modul 3.1 dekker de krav som stilles i samme forskrift til praktisk dokumentasjon. Instruksjonsbøker vil bli gjennomgått for aktuelle maskintyper det blir gitt opplæring på. Utføres av sertifisert opplæringsbedrift.

I modul 4.1 kreves det 32 timer praksis pr masseforflytningsmaskin. Vi disponerer maskiner til praksis så du får komplett opplæring til maskinførerbevis i de klassene du ønsker hos oss. Alternativt kjøre fadder i egen bedrift med fadderavtale.

Dette dokumenteres med en teoretisk og praktisk prøve på den aktuelle maskin før maskinførerbevis utstedes. Det dokumenteres også bruk av aktuelle tilleggsutstyr til de forskjellige maskinene hvis de brukes i opplæringen, det kan være alt fra pallegafler, kranarm, pusseskuffer, sorteringsskuffer, klyper, rotortilt o.l.

Målgruppe for kurset

For deg som ønsker å bli maskinfører eller skal utvide kompetansen med nye maskinklasser.

Forkunnskaper:
• Teorikurs for masseforflytningsmaskiner