Lederseminar på Gran Canaria



Kursarrangør: Today.no
Sted: Gran Canaria
          Utlandet, Spania
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3-5 DAGER
Pris: 3.990:- pr dag

Vi tilbyr 5 dagers lederutvikling med høy kvalitet og passe tett program med tid til avslapping, rekreasjon og nettverksbygging / teambuilding. Omgivelsene er optimale for å bygge nye nettverk og forbedre samhold i teamet. Kursets innhold kan skreddersys etter deltagerenes behov. Her under ser du e

Forestill deg inspirasjon, motivasjon og faglig påfyll under Gran Canaria`s deilige sol med havet som nabo. Rett etter seminaret kan du spasere ned til stranden, kjenne den varme, myke sanden mellom tærne, delta på aktiviteter vi arrangerer, kjøre til nærliggende golfbaner eller bare nyte.


Program:

Dag 1:
Dette er ankomst dagen. Dere blir henting på flyplassen i enten limousin eller en finere bil(limousin eller bil). På kvelden er det felles middag.

Dag 2:
Kraften i mental trening. Opplæring i gode teknikker i bruk for selvledelse og ledelse med positiv tenking. Delfintur eller helikoptertur på ettermiddagen for de som ønsker det.

Dag 3:
Grundig, detaljert målsetting med praktiske verktøy til hverdagsbruk. Tidsstyringsøvelser som gjør hverdagen mer effektiv. (Denne delen starter allerede i Norge som “før-reise-oppgave”. Vi frisker opp med et lite kurs i forhandlingsteknikker for ledere. På kvelden kjører en limousin oss til Gran Casino Costa Meloneras. Tilbaketuren sørger alle for selv (10 km. Taxi koster rundt 25 Euro).

Dag 4:
Arbeidsglede, verdier, holdninger og omdømme. Vi avsjekker og justerer grunnmuren i hele bedriften og tar praktiske eksempler på mest vanlige fallgruver og hvordan unngå disse. Avslutningsmiddag på fantastiske Garbos med en bedre middag og musikal! Må oppleves.

Dag 5:
Frokost. Oppsummering og tilbakemeldinger. Lunsj etter behov. Avreise.

Informasjon:
Vi oppholder oss på sydvestlige delen av øya på et bra resort, hvor klimaet er stabilt og solrikt. Vi utnytter den kaldeste tiden i Norge for målsetting / regulering av årets nye budsjetter. Vi finner frem metoder for bedre tidsstyring og lærer om mental styrke, positiv tenking og teknikker til å utnytte alt dette. Det er ikke bare toppidrettsutøvere som tjener på positiv tankesett. Det vises under bunnlinjen hos alle bedrifter som praktiserer det. Norsk spesialist i businesscoaching er tilgjengelig for personlige bookinger i hele perioden.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer hotell, måltider og hele programmet med transport fra og til flyplass og alle arrangementene.