Kurs i ledd og ryggsøylebehandling etter Dornmetoden



Kursarrangør: Norsk Heilpraktikerskole
Sted: Nordstrand
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 09:30 - 16:30
Varighet: 2 dager
Pris: 3.800
Neste kurs: 20.04.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i Dornmetoden - en behandling til selvhjelp som benyttes til å korrigere feilstillinger i ryggraden og andre ledd. Dornmetoden er en skånsom metode til korrigerer usymmetri i kroppens skjelett. På vårt 2-dagers kurs lærer du alt du behøver å kunne for å praktisere Dorn-metoden.

Litt om Dornmetoden:
Dornmetoden ble utviklet for ca 30 år siden av tyskeren Dieter Dorn, og har blitt en hurtig voksende behandlingsmetode over hele verden. Metoden benyttes til å behandle nakke, rygg skulder og andre leddproblemer, samt at den hjelper til med å forbedre den allmenne kroppsholdningen og helsen.

Dornmetodens suksess skyldes dens enkelhet, unikhet og effektivitet:
Dornmetoden er en manuellterapi som på en skånsom, mykt og effektiv måte korrigerer feilstilte virvler og ledd. Metoden benytter myke bevegelser og lette trykk til å korrigere feilstillinger i ledd og ryggrad. Den virker uten manipulasjon eller knekking. Behandlingen starter alltid å korrigere eventuelle funksjonelle ulikheter i beinlengden, som (ifølge Dieter Dorn) de fleste av oss har.

Ulikheter i beinlengden fører til skjevheter i bekkenet, som igjen fører til skjevheter i ryggraden. Ryggraden som er en av våre mest sentrale deler i kroppen har koblinger til alle våre organ og kroppsfunksjoner. I følge Dornmetoden anses koblingene å være både fysiske og psykiske. En blokkering av skiver i ryggraden kan føre til plager, smerter og sykdommer hvor som helst i kroppen.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer både for terapeuter og behandlere

Kursmateriell:
På kurset får du utlevert et detaljert kurskompendium som du senere kan bruke som oppslagsverk

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis etter fullført kurs

Kursholder: Lars Steinar Haugen

Lars Steinar Haugen er heilpraktiker, homeopat og dornterapeut. Har arbeidet med Dornmetoden i over 10 år og har selv gått på flere kurser i metoden både i Tyskland og Norge. Lars Steinar er leder av Norsk Heilpraktikerskole.