Lær italiensk i Taormina på Sicilia - Italia



Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Taormina på Sicilia
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon - oppstart hele året

Vi tilbyr italiensk språkkurs i byen Taormina på Sicilia. Du kan velge mellom mange lokasjoner. Kombiner reise til en av Italias byer med språkkurs. Ta kontakt for informasjon om våre kurs i Italia.

Skolen:
Skolen i Taormina heter Babilonia og holder til i ”Casa Silva”, en klassisk villa fra 1811, bygd 200 meter fra det greske amfiteateret og omkranset av en stor, velholdt hage som brukes flittig av elevene. Alessandro Adorno, som grunnla og driver og skolen, har gjort den til et kultursenter i tillegg til å være en skole - her arrangeres det konserter og settes opp teaterstykker, forfattere presenterer bøkene sine og det vises filmer. Babilonia fungerer som kultursenter ikke bare for de utenlandske elevene som studerer italiensk, men også for lokalbefolkningen. Skolen har blitt premiert som den beste i Italia.

Litt om Taormina:
Taormina er en liten by nord-øst på Sicilia med omtrent 11.000 innbyggere, grunnlagt av grekerne rundt 400 år før Kristus. Beliggenheten er flott, på en knaus med utsikt ned til sjøen - en utsikt som kan nytes ikke minst fra det intakte greske amfiteateret fra 2 - 300 år f. Kr. Taormina har vært et populært turistmål helt siden 1800-tallet, både for de historiske monumentene, den vakre naturen, det behagelige klimaet og de flotte strendene nedenfor.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italiensk språkkurs i Taormina på Sicilia kombinert med reise

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: