Kursstige Bad - Livredning og beredskap



Kursarrangør: Fagakademiet AOF
Sted: Thon Hotel Bergen Airport
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Kokstadvegen 3, 5257 Kokstad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 4.920

Det er viktig at de som jobber innenfor fagområdet bad kjenner til betydningen av gode rutiner og aktiv bruk av internkontroll som styringsverktøy. For at det skal være til det beste for brukeren, er en forståelse for helheten i driften i bade- og svømmeanlegg grunnlaget for fornøyde kunder.

Innhold:
Formålet er å tilføre eiere og ansatte i bade- og svømmeanlegg teoretisk og praktisk kompetanse som tilfredsstiller krav om opplæring i henhold til § 9 i ”Forskrift for badeanlegg, bassengbad og badstue m.v.”. Opplæringsplanen skal gi en formell målbar kompetanse på drift og vedlikehold. Begge dagene blir delt i halv dag teori og halv dag i vannet (ferdighetstrening, øvelser og test).

Agenda:
• Praktiske øvelser med svømming og livredning i basseng, førstehjelp og HLR
• Norm for sikkerhet utarbeidet av "Bad, Park og Idrett" og "Badelandene"
• Alarmplan og brannalarmplan
• Juridiske forhold
• I vannet: Ferdighetstrening og øvelser
• Gjennomføring av livreddertesten

Foreleser: Tor Helge Thorsen

Thorsen jobber som resepsjonist i Skien Fritidspark. Han har tidligere jobbet som badevakt, og har siden 2008 vært hovedinstruktør og koordinator for Badelandenes instruktører innen førstehjelp og livredning. Han har også erfaring fra service og kundebehandling. Thorsen er autorisert som instruktør for kurset "Livredning og beredskap", som inngår som obligatorisk kurs i "Kursstige Bad", en kompetansegivende kurspakke utarbeidet av Bad, Park og Idrett og Fagforbundet.

Målgruppe for kurset:
Eiere og ansatte i bade- og svømmeanlegg

Vis flere tilsvarende kurs: