Kurs nr 1 Feng Shui for din bolig - Online



Kursarrangør: Feng Shui Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 timer

Vi ilbyr kurs nr 1 Feng Shui for din bolig - Online. Feng shui grunnkurs inkludert personlig feng shui konsultasjon. Hjemmet ditt er som et større bilde av din livssituasjon. Feng shui er en naturlig guide til å leve i harmoni med deg selv og dine omgivelser.

Vil du lære hvordan? Feng shui handler om samspillet mellom mennesker og omgivelser. Feng shui er en praktisk filosofi du kan bruke til lettere å skape det livet du ønsker deg. Hvor nytenkende og banebrytende er du?Grunnkurset gir deg kunnskap om helheten, farger,energier, interiør og ditt personlige hjem.

SpaceClearing er å rense energier i rom. Ville du foretrukket å ha gode energier og god atmosfære i ditt hjem? SpaceClearing er en teknikk for å rense gamle tanke og følelsesmønstre og skape nye og gode energimønstre. Dette kurset gir deg kunnskap om hvordan du med enkle midler kan gjøre det i ditt hjem.
Kursinnhold – Feng Shui din Bolig.

Hvem passer kurset for: Dette er grunnkurset og passer for deg som ønsker å skape god feng shui i ditt hjem. Det er for deg som ønsker å få omgivelsene til å jobbe med deg og se en helhet. Sette fart i din karriere, forsterke velstandsmuligheter og balansere menneskelige relasjoner. Få bevegelse når du sitter fast og har følelsen av at ingenting skjer! Dette kurset passer for de som er interessert i å få en god oversikt og få med seg alt – for deretter og få en bedre klarhet i hvordan du kan få feng shui til å jobbe for deg – her og nå! Dette er grunnkurset start her for å skape god feng shui for ditt eget hjem. Kurset passer også for de som har lest en del og gjort feng shui på eget hjem, men allikevel er det noe som mangler? Det handler om å gå tilbake til basisen!

Kursinnhold Feng shui ditt Hjem
• Hovedprinsippene til feng shui - klassisk Feng Shui og vestlig feng shui
• Energikompass for hjemmet - Bagua og Three Door Gate of Chi
• Livsområder og forholdet til karriere, relasjoner, arv, penger, makt og suksess
• Yin og Yang i praksis
• Energiforståelse
• Feng Shui landskap og De fem dyrene i teori og praksis
• Form Feng Shui og Bygningensform
• De 5 elementene - i teori og praksis
• Kompassretninger og planløsninger i forhold til feng shui
• Feng shui farger og interiør - Fargenes betydning
• SpaceClearing og energirens
• I Ching kunnskap i praksis - Feng shui og Triagrammene
• Energikunnskap og bevissthet for menneske og omgivelser
• Feng shui i praksis - spesielle feng shui cures for velstand og suksess
• Feng Shui møblering av omgivelser
• Feng shui konsultsjon for ditt hjem
• Kurskompendium

Nøkkelbudskap:
Du vil lære om hovedprinsippene til feng shui på en praktisk og informativ måte, som vil hjelpe deg å gjøre forandringer og forbedringer direkte på ditt hjem og ditt liv. Du vil lære hvordan du på en enkel måte kan rense og vedlikeholde energier i rom for å skape større klarhet og mål i livet. Kurset gir deg kunnskap om ditt hjem, din livssituasjon og deg selv. Det er en kombinasjon av kurs og feng shui konsultasjon.

Hva gir dette kurset deg:
Kurset gir deg den unike kombinasjon av feng shui kurs og en personlig feng shui konsultasjon. Ta med deg plantegninger, bilder og beskrivelse av dine ønsker. Vi jobber direkte på ditt hjem og finner feng shui løsninger for deg! Dette er kurset for ditt hjem, og passer for deg som ønsker å skape god feng shui i hjemmet.

Målgruppe for kurset:
Hvem passer kurset for?
Det er for deg som ønsker å få omgivelsene til å jobbe med deg og se en helhet. Sette fart i din karriere, forsterke velstandsmuligheter og balansere menneskelige relasjoner. Få bevegelse når du sitter fast og har følelsen av at ingenting skjer! Dette kurset passer for de som er interessert i å få en god oversikt og få med seg alt – for deretter og få en bedre klarhet i hvordan du kan få feng shui til å jobbe for deg – her og nå! Dette er grunnkurset start her for å skape god feng shui for ditt eget hjem. Kurset passer også for de som har lest en del og gjort feng shui på eget hjem, men allikevel er det noe som mangler? Det handler om å gå tilbake til basisen!

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Hei Grethe, du er en profesjonell og kunnskapsrik kursleder som skaper god atmosfære rundt deg. Det var svært interessant og nyttig, feng shui fikk satt en del ting og tanker ”i system”

Hei Grethe, takk for sist! Jeg var på kurset og ville bare takk for en fantastisk helg og et utrolig flott kurs som ga meg et enrgi kick av de sjeldne! Jeg koser meg med notatene som jeg skrev. Det ble nesten en liten bok av det!

"Takk for at du har laget et kurs som er personlig, jeg har lest bøker, gått på standard kurs og forsøkt å gjøre forandringer selv, men du satt det i en sammenheng med meg personlig. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre i mitt hjem! Det beste av alt, jeg har blitt forfremmet på jobben, morsommere jobb og bedre betalt- jeg gjorde egentlig ingenting, sjefen kom å tilbød meg!?!"

Vis flere tilsvarende kurs: