Kurs i selvinnsikt - Finn din livsoppgave



Kursarrangør: Gry Jannicke Jarlum
Sted: Gry Jannickes eget kurslokale - Karlstad
          Utlandet, Sverige
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 uke

Dette er et kurs i Selvinnsikt og kan betraktes som en kort skole hvor temaet er "DEG". Kurset er basert på hjelp til Selvhjelp - og på «Betroz lære» som er den læren som Jannicke fikk av sine utomjordiske kontakter. De satte henne i en 7 årig skole så at hun kunne formidle all viten videre.

Presentasjon av gry jannicke jarlum:
I 1981 kom Jannicke ut med låta "Svake Mennesker" . Låta lå på første plass på hitlistene i Norge i mer enn 21 uker og ble en av Norges største klassikere. Svake Mennesker har blitt kåret til 1900-talets største HIT i Norge og statistikken som er lagt frem, viser at den fortsatt er den låta som har ligget lengst på hitlistene i Norge utenlandske låter inkludert.

På senere tid har Jannicke hatt sitt eget plateselskap, produsert plater hun spiller alle instrumentene på selv, hatt egen Reality serie, gitt ut provoserende videor, vært svært engasjert i Protestfestivaler, vunnet priser for sin provoserende og filsprengende måte å sette fokus på frihet og aksept for alle, ligget på 6. plass på Demokratenes stortingsliste, mottat Statens kunstnerstipend for sin tolkning av blues, soul og R&B,holdt 80-tals konserter, jobbet med eget design av skinnjakker, foredrag på Alternativ messer, og nå Kurs.

I 1992 fikk Jannicke kontakt med Utomjordiske vesener. De skrev en bok via henne med viktig informasjon til menneskeheten. Boken het "Du Er Jeg" og ble en bestselger i Norge. Boken ble brukt av flere lærere ved Norske skoler i undervisningsøyemed. Hun fikk igjen enorm oppmerksomhet fra media og presse og skaper store debatter i Norges land. Et TV- team fra et av Japan´s største TV- selskaper laget dokumentar på Jannickes historie. 40 millioner mennesker ser på programmet. Finn Din Livssopgave" er basert på den "läre" som hun fikk av utomjordingene.

Hva er meningen med ditt liv- og alt som har skjedd deg fra du ble født og frem til nå:
Finn din livsoppgave
• Du vil få hjelp til å gå i dybden av ditt liv og til å finne den egentlige meningen bak alt som har skjedd i livet ditt fra du ble født og frem til nå.

Universets lover finns enten du tror på det eller ikke
• Du vil få Innsikt i den egentlige meningen med livet på jorden. Her vil man gå inn i dybden og vise deg Reinkarnasjonslovene grundig - og forklare deg dem på enkel måte slik at du kan forstå dem. Her vil du se hvordan hele systemet fungerer som vi lever under.

Er det virkelig mulig å bli frisk ved hjelp av tankene:-
Her vil du få en formel slik at du kan bruke Tankenes Kraft til å tenke deg frisk, eller til å oppnå de ting du ønsker deg i livet. Hvis du følger formelen grundig vil den fungere.

Livslæren
• Her vil du få hjelp til å finne ut hva som er "din" livs-oppgave i dette livet og hva det er du trenger å lære for å utvikle deg videre.

Selvinnsikt
• Etter kurset vil du vite hva som er meningen med ditt liv og du vil ha innsikt i hvordan du kan løse alle dine problemer.

Veivalg
- Her vil du lære deg hvordan du skal bruke din intuisjon, slik at du skal kunne forstå hvilken vei du skal gå og vite hvilke valg du skal ta.


Tenk riktig
• På kurset vil du komme til å få presentert en helt ny tankemåte.


Intensivt helgekurs ved Gry Jannicke Jarlum.

Eksamen / sertifisering:
E.T.I

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker
«Jeg har fått mye større kraft etter kurset ...også til å skape meg positive ting raskt bare med tankens kraft.» «Jeg ser omtrent 10-15 år yngre ut etter at jeg fant «nøkkelen» til det jeg trengte - og føler meg lettere og yngre også.» «De bekymringer jeg hadde er løsnet» «Jeg fant ut hva jeg skulle – og hvordan få til det jeg ønsker i mitt liv.»

«Jeg hadde en «ufo-opplevelse» i løpet av kurset – og fikk vite at noen av de andre også hadde hatt det underveis.»

«Det er helt vilt hvor mye som har skjedd i livet mitt siden kurset»
«Jeg fikk en helt ny tanke måte» «jeg fikk en innvendig ro og trengte ikke lenger sovetabletter for å få sove» «Jeg hadde levd med en psykopat i 20 år. Endelig klarte jeg å ta skrittet til å komme meg ut» «Etter kurset aksepterte jeg min manns død, alle brikkene fallt på plass» «Jeg fant min livssoppgave» «Føler at jeg er blitt mere takknemlig for å bli ledet på rett vei i livet. Og du er et flott menneske som vil glede mange på din vei. Stor klem til stjernegudinnen fra universet:)»

«Kurset ditt reddet livet mitt faktisk, jeg var totalt stagnert og så ingen utvei, nå forstår jeg hva jeg må gjøre»

«Tusen Millioner Takk Jannicke for at du holdt kurs for oss. Jeg er nå glad og sterk. Du er veldig flink til å formidle og veldig profesjonell. Det er viktige kurs du holder. Kurset forandret livet mitt. Jeg fikk mot til å gjøre det jeg ikke turde og kan endelig se fremover. Vil gjerne ha oppfølgingskurs i Sverige hvis du arrangerer.»