Massasje til husbruk - nettkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang til kurset i 1. år
Pris: 1.997

Vi tilbyr nettkurs i massasje til husbruk for deg som vil lære en fantastisk, full kroppsmassasje. Massasje er noe nesten alle kan lære seg - og enten du jobber med andre terapiformer fra før eller ikke, så vil du garantert lære en fantastisk massasje du kan bruke på friske mennesker.

Innhold:
Kurset i massasje til husbruk er ment for deg som vil ha et tillegg til annen terapi, eller som vil lære en enkel men likevel svært effektiv fullkroppsmassasje. Spesielt viktig er nakkemassasje, og her har jeg lagt inn en detaljert og fantastisk nakkemassasje som garantert vil gi den som får massasje en flott opplevelse. Det å kunne følge opp enkelte kroppspartier selv, kunne veilede behandleren din til hvor du kjenner at du reagerer - eller det å kunne spotte ting som er i ferd med å dukke opp tidlig - hvem ønsker ikke å kunne gjøre det?

Det å lære deg massasje betyr ikke at du trenger å stå i en time og massere hver dag. Men det å lære seg å gli igjennom hver krinkel og krok på musklene dine eller andre sine, vil gjøre DEG i stand til å kontakte terapeut raskere, enn om problemet får eskalere. Det er faktisk mulig å massere seg selv på visse kroppspartier - og du og de du er glad i kan lære fra kurset sammen og massere hverandre. Den massasjen du bruker her brukes på familie og venner som i utgangspunktet er friske. Vi gjennomgår massasjens effekter, indikasjoner og kontraindikasjoner og mye mer.

Program - dette får du lære:
• Velkommen - med informasjon om hvordan alt fungerer
• Massasjens historie
• Hvorfor masserer vi
• Massasje - full kroppsmassasje illustrert med videoundervisning
• Kompendie som forklarer med bilder og tekst hele massasjegangen
• Indikasjoner - tilstander vi kan behandle med massasje
• Kontraindikasjoner - tilstander vi ikke kan behandle med massasje
• Før massasjebehandling
• Arbeidsstilling
• Litt om eteriske oljer og utstyr
• Div. massasjeinfo

Hjelp av lærer:
Når du studerer online, vil du kanskje av og til h behov for å spørre lærer. Er det noe som haster, kan du sende spørsmål på mail - men ellers har Line en månedlig spørretime som du har tilgang til i et helt år slik at du skal kunne stille de spørsmålene som dukker opp underveis. Du kan til og med sende inn video av at du masserer, og får tilbakemelding på denne!

Kursholder: Line Østerhagen

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for å hjelpe både mennesker og dyr men å ta vare på kroppen. Jeg har 20 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin. Line har behandlet mennesker i mange år, og har lenge vært fast behandler på klinikk. Line er forfatter, og har i tillegg til utdanning i mange former for fysikalsk behandling en rekke studier innen massasje, spedbarnsmassasje, massasje av gravide, massasje på mennesker med fibromyalgi, medisin og anatomi fra høyskole og har en Bachelor i akupunktur.

Målgruppe for kurset:
Kurset er for deg som vil lære deg å massere deg selv og de du kjenner. Ønsker du å bli massør, må du gå et eget studie.

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis - Etter fullført kurs, vil du være i stand til å gi en deilig full kroppsmassasje til noen andre, eller å massere store deler av egen kropp.