Kurs i NS 5831 og NS 5832 Samfunnssikkerhet



Kursarrangør: Standard.no
Sted: Radisson Blu Park Hotel
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Fornebuveien 80, 1366 Lysaker (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl. 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 5.400

De fleste organisasjoner, uansett bransje, må forholde seg til at noen kan ønske å skade virksomheten. Dette kan dreie seg om alt fra vinningskriminelle til statlige aktører med ubegrensede ressurser. Sikringsrisiko bør derfor være en del av risikostyringen og inngå i virksomhetens risikobilde.

Kursbeskrivelse
Kurset tar for seg krav til sikringsrisikoanalyse som er en del av en helhetlig tilnærming til å forstå og håndtere risiko knyttet til tilsiktede uønskede handlinger.
Det vil i tillegg handle om fysisk sikring, personellsikring og digital sikkerhet. Relevante lover og forskrifter, ledelsesstandarder, samt andre relevante standarder som adresserer vurdering av verdi, trussel og sårbarhet vil også bli berørt
Kurset er et heldagskurs og inneholder teori, gruppearbeid og diskusjoner i plenum.

Mål for kurset
Etter gjennomført kurs skal deltagerne skal ha grunnlag for å arbeide med sikringsrisiko på et grunnleggende nivå, som å gjennomføre enkle sikringsrisikoanalyser.

Målgruppe
Kurset er for alle som involveres i analyser og vurderinger av sikring. Kursets innhold er uavhengig av sektor, bransje, faglig bakgrunn og deltagernes nivå i egen organisasjon.