Kroppsøving deltid, del 2



Kursarrangør: Norges Idrettshøyskole
Sted: Norges Idrettshøgskole, Sognsvann
          Oslo, Kringsjå
Kursadresse: Sognsveien 220, 0863 Oslo (kart)
Type:Studie / yrkesutdanning (30 studiepoeng)
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 semester

Vi tilbyr deltidsstudie i kroppsøving del 2. Studiet gir forståelse av mennesket i bevegelse både fra naturvitenskapelige og samfunnsvitenskapelige perspektiver.

Studiet inneholder følgende emner:
Bevegelseslære, treningslære og idrett og samfunn. I trenings- og bevegelseslære inngår biomekanikk, anatomi, idrettsfysiologi og idrettspsykologi. Idrett og samfunn omfatter idrettshistorie, idrettssosiologi og idrettsfilosofi.

Arbeidsformer og organisering:
Studiet er variert i undervisnings- og arbeidsformer. Det blir veksling mellom egenstudier, arbeid i grupper med og uten veiledning, fremlegging av resultat / arbeid på ulike måter (praktisk og teoretisk) og bruk av digitale verktøy og forelesninger. NIH benytter Canvas som digital læringsplatform. Studiet har totalt fem deleksamener, med varighet 2 - 3 timer hver, i løpet av de 2 semestrene. Studiet er organisert med 5 samlinger i semesteret, totalt 10 samlinger.

Målgruppe for kurset:
Kroppsøving deltid del 2 retter seg mot lærere som underviser i kroppsøving og trenere og ledere i idrettslag.

Opptakskrav:
• KRD1 eller tilsvarende. Generell studiekompetanse og dokumentert erfaringsbakgrunn i skole eller trener / leder i idrettslag. De som har 30 sp kroppsøving i lærerutdanningen vil ha stort utbytte av del 2.

Vis flere tilsvarende kurs: