Byggeledelse mesterbrev i Oslo

Byggeplasslederstudiet

Vi tilbyr byggeplasslederstudiet. Unngå konflikter, forsinkelser, dagmulkt og misfornøyde kunder. Lær å lede byggeplassen på en profesjonell måte. Gjeldende smittevernsregler vil bli overholdt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 8 dager Fra 24.000 kr

Koordinatorskolen

Vi tilbyr koordinatorskolen som går over 2 samlinger. Koordinatorskolen gir en helhetlig forståelse av hva som er nødvendig kunnskap og erfaring for å ivareta koordinatorrollen på en god og hensiktsmessig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum, Thon Ho... Oslo, Sentrum 2 + 2 dager fra 13.200 kr
Oslo, Sentrum, Scandic... Oslo, Sentrum 2 + 2 dager fra 13.200 kr

Rådgivningskontraktene NS 8401 - NS 8402

Vi tilbyr kurs om rådgivningskontraktene NS 8401 - NS 8402. I dette 2-dagers kurset ser vi nærmere på NS 8401 Alminnelige kontraktsbestemmelser for prosjekteringsoppdrag og NS 8402 Alminnelige kontraktsbestemmelser for rådgivningsoppdrag honorert etter medgått tid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager fra 9.450 kr

Byggherreforskriften - nettkurs

Vi tilbyr kurs om byggherreforskriften som nettkurs. Kurset gir en innføring i Byggherreforskriften og reguleringene i denne. Det blir fokusert på aktørenes ansvar og roller i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i prosjekter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.500 kr

Byggherreforskriften - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om byggherreforskriften. I denne modulserien vil Ottar Fiksdal Egset og Stein-Ivar M. Gamlem, begge advokater og partnere i Advokatfirmaet Føyen, gjennomgå byggherreforskriften - med fokus på forskriftens krav, regler og viktighet for håndtering av risiko.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6.250 kr