Konflikthåndtering, ledertrening - bedriftsinternt



Kursarrangør: Vidar Davidsen
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i konflikthåndtering, ledertrening for bedrifter. Konflikter er ressurstappende, demoraliserende, kulturnedbrytende og reduserer produktivitet og konkurransekraft. Alle bedrifter opplever konflikter, forskjellen ligger i hvordan dere takler konfliktene.

Kursinnhold:
Konflikter er ressurstappende, demoraliserende, kulturnedbrytende og reduserer produktivitet og konkurransekraft. Alle bedrifter opplever konflikter, forskjellen ligger i hvordan dere takler konfliktene. Kurset passer for ledere og mellomledere med personalansvar.

• En effektiv konfliktbehandling dreier seg hovedsakelig om å håndtere vanskelige følelser og etablere mer konstruktive kommunikasjonsformer mellom de involverte.
• Kurset tar for seg den mellom-menneskelige siden av hvordan vi håndterer konflikter. Om å finne vinn-vinn løsninger for de involverte. Før jussen kommer på banen. Da dreier det seg mer om vinne eller tape for partene.
• Kurset gir dere kunnskap om konflikter, hvordan de oppstår og eskalerer og effektiv konflikthåndtering før konfliktene kommer ut av kontroll.
• Jeg trener dere i grupper og i spesifikke work shops tilpasset din bedrifts utfordringer. Det kan også innebære individuell coaching.
• Ta gjerne kontakt så ser vi på hva som er behovet og hvordan jeg kan hjelpe dere.

Målgruppe for kurset:
Ledere og mellomledere med personalansvar

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Referanser på forespørsel