Kommunikasjonskurs for par



Kursarrangør: Biomedisinsk Senter
Sted: Biomedisinsk Senter
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Byfoged Christensens gate 12, 4011 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager

Vi tilbyr kommunikasjonskurs for par. Vi ønsker oss kjærlighet, vi tenker på det, håper å få det, fantaserer om det, gjør mange ting for å oppnå det, og føler at våre liv mangler noe når vi ikke har det.

Mangel på nærhet og intimitet skaper sinne og ensomhet. Vi trenger kjærlighet like meget som vi trenger luft, vann og mat. Vårt samfunn krever utdanning innenfor de fleste felt, men det å dele livet med en annen person tror mange skal gå av seg selv. Dessverre viser tallene at det ikke alltid er så enkelt. Mange har hatt nytte av å lære litt mer om det å leve i et nært forhold, også vi. Ved Biomedisinsk Senter har vi undervist i parkommunikasjon siden 1993.

På kurset lærer du:
• Gode metoder for å løse konflikter og komme hverandre nærmere
• Identifisere destruktive reaksjonsmønster
• Lære hverandres kjærlighetsspråk
• Lære en metode for å gi slipp på negative følelser
• Lære å lytte og stille gode spørsmål

OBS! En del tar kurset uten partner. De lærer en del teknikker som de tar med hjem og som kan spille en positiv rolle for dem begge. På kurset har vi humor, og latteren sitter gjerne løst når vi kjenner oss igjen i hverdagshistoriene. Paret får små oppgaver som de jobber med hver for seg og sammen. Man deler kun det man selv ønsker med gruppen. Slik blir hver deltager ivaretatt.

Målgruppe for kurset

Par