Klassisk ballett - nivå 1



Kursarrangør: Studio Nille
Sted: 3 etg stor sal
          Vestfold, Larvik
Kursadresse: Hammergata 15, 3264 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl 16:00 - 17:00
Varighet: 15 uker
Pris: Fra 1.100

Vi tilbyr kurs i klassisk ballett. Ønsker man å bli virkelig god innen dans er det viktig å trene klassisk ballett. Ballett legger det beste grunnlaget for alle danseformer, og det legges vekt på teknikktrening som fremmer smidighet, styrke, spenst balanse og holdning.

Innhold:
Danseteknikken blir systematisk bygd opp, fra å lære holdning, posisjoner og trinn, til å sette sammen dette til mer avanserte øvelser og kombinasjoner.

På Studio Nille er vi opptatt av at dansetreningen tar utgangspunkt i hver enkelt elevs fysiske forutsetninger. Du må jobbe riktig ut fra din egen kropp for å unngå skader. Derfor er det viktig med riktig sko og ettersittende klær.

Denne nydelige danseformen krever både disiplin og repetisjon, og kombineres med fri bevegelse, improvisasjon, mimikk og rytme. Vi har klasser fra

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i klassisk ballett. Vi har klasser fra 6 år.

Priser og betingelser for skoleåret 2023-2024:
Avgiften for kurs kan ikke refunderes, og husk at ved purring påløper purregebyr.
Elever som ikke får plass på ønsket kurs, blir satt på venteliste og får en bekreftelse på dette. Les derfor bekreftelsen nøye for å se om du har fått plass eller er satt på venteliste. Blir det ledig plass, ringer vi deg. Alle får bekreftelse på mail om kursstart og pris. Man kan prøve en gang før faktura blir sendt. Det er 15 undervisningstimer pr. semester (høst og vår).

Priser:
• 45/60 min. klasse: 2110,-
• 75 min. klasse: 2300,-
• 90 min. klasse: 2415,-
• 10-ukers kurs: 1250,-
• 8 ukers kurs: 1100,-