Rafting - klassetur i Sjoa



Kursarrangør: Heidal Rafting
Sted: Sjoa
          Oppland, Sel / Otta
Kursadresse: 2670 Otta
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Se hjemmeside
Varighet: 2 dager
Pris: 2.090

Vi arrangerer klassetur i Sjoa.Mange skoleklasser ønsker en markering på en begynnelse eller avslutning av en periode. Hos oss får dere morsomme og spennende opplevelser i trygge rammer.

Vi har lang erfaring med opphold og arrangementer av skoleklasser, og har i mange år tatt imot spente og forventningsfulle elever. Heidal Rafting ligger naturskjønt til i rolige omgivelser mellom elvene Sjoa og Gudbrandsdalslågen. Det er kort avstand til både Jotunheimen og Rondane om dere ønsker å kombinere fjelltur med opphold hos oss. På tunet er det store grøntarealer hvor vi kan arrangere tauaktiviteter, eller hvor elevene kan spille fotball, kaste frisbee eller ligge å slappe av. Ta med klassen og utforsk et nytt miljø, med naturen som læringsarena.

Ta kontakt for et skreddersydd opplegg. Under er forslag til populære pakker.

Ettermiddagstur rafting
Et rimelig og godt alternativ til klassetur i Sjoa. Dere innlosjeres i lavvoleir med kort avstand til sanitæranlegg. Sovepose og liggeunderlag må dere selv ta med. Oppmøte til ettermiddagstur rafting i Sjoa, strekket som har gjort rafting i Sjoa kjent og populært. Etter dusj og skift serverer vi kaffe/te og saft mens fotografen viser bilder fra turen. Kvelden til deres disposisjon. Mat er ikke inkludert i denne pakken.

Dagstur Rafting i Sjoa & Juving:
Få mest ut av oppholdet og bli med på to populære aktiviteter. Vi kan garantere at klassen lenge vil prate om den adrenalifylte raftingturen i Sjoa og den fantastiske naturopplevelsen i det spektakulære juvet. Inkludert i denna pakken er: 2 x aktivitet, 2 x overnatting, 2 x frokost, 2 x lunsj og grillmiddag.

Vi stiller med:
Kvalifiserte guider, våtdrakt med jakke og våtsko, hjelm og redningsvest.

Du bør ta med:
Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakten, ullsokker, håndkle og toalettsaker.
Målgruppe for kurset:
Alle som har lyst.

Kursmateriell:
Vi holder alt nødvendig sikkerhetsutstyr.