Klarinettundervisning for voksne



Kursarrangør: Kolibri Musikkakademi
Sted: Oslo, Bislett
Oslo
Kursadresse: Pilestredet 59, 0350 Oslo (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 20 minutter
Pris: 6.282

Vi tilbyr klarinettundervisning for voksne. Alle elever fortjener å få en god og grunnleggende musikkundervisning. Gjennom tilpasset undervisning vil vi hjelpe studenter til å utvikle sitt musikalske talent og la de oppleve gleden ved musikkmestring.

Innhold:
I utgangspunktet i den klassiske litteraturen vil eleven lære øvelser og stykker som er laget i et godt strukturert, systematisk program som på en enkel måte gradvis introduserer musikalske elementer som er fundamentet for kunsten å spille klarinett. Undervisningen tilpasses læreforutsetningene til den enkelte elev.

Varighet:
1 semester. Hvert semester består av 5 måneder med undervisning. Det følges i hovedtrekk grunnskolens skolerute. På helligdager og offentlige høytidsdager, samt i grunnskolens høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie gis det ingen undervisning.

Kurset består av:
Individuell klarinettundervisning en gang per uke 20, 30 eller 40 minutter. Vi anbefaler individuell undervisning med 30 eller 40 minutter timelengde. NB! Det er også mulig å ha undervisning en gang i to uker eller kortere semester. Ta kontakt for nærmere beskjed om ang. priser og varighet av semester i dette tilfellet.

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker klarinettundervisning

Nivå:
• Nybegynnere og viderekommende