Kampsport - junior 7 - 10 år



Sted: Kristiansand Kampsport Senter - Lund og Vågsbygd
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Ægirs vei 10, 4632 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager og onsdager, kl 17:00 - 17:45
Varighet: 1 sesong
Pris: 379 pr. mnd.

Vi tilbyr kampsport for junior i alderen 7 - 10 år. Hovedmålet med Juniorgruppen er å bygge opp selvtillit, indre styrke i tillegg til koordinasjon og respekt. Juniorutøvere får en bred kampsportplatform, treningen er lagt opp slik at det hele tiden er masse delmål i form av belter og stripetester.

Beltene er basert på teknisk ferdighet, mens stripene er basert på oppmøte. Vi sørger for at våre kampsportutøvere forstår at de får ikke benytter det de lærer i skolegården eller på gaten.

Kampsportene alle er innom i løpet av sesongen:
• Kickboxing
• Brasiliansk Jiu Jitsu
• Kali Self Defence
• Selvforsvar
• CrossFight Fitness Junior
• Treningsleir og seminar
• Dugnader, komiteer og andre ting

En kjapp forklaring:
Før vi forklarer om det tekniske, ønsker vi at du skal vite at selve kampsporten, uansett hva den heter er bare et verktøy til å fremme høflighet, bygge selvtillit, tålmodighet, koordinasjon og innsatsvilje i et miljø med rettferdighet og disiplin, der vi stiller krav til ungene. Lærer de noen kule slag og sparke på veien, er dette bare et pluss.

Hva kampsporten heter betyr egentlig veldig lite, det viktigste er at det er gøy, variert trening i trygge, sunne omgivelser, der instruktørene har de nødvendige kvalifikasjoner og fremmer gode verdier. I denne alderen kan kampsporttrening brukes mot jevnaldrende med store konsekvenser, men sjansen for at kampsporttreningen kan benyttes som effektiv selvforsvar mot en ungdom eller voksen er liten.

Derfor er det viktig at hodet er med. Det er viktig for oss å formidle at å kunne kampsport, er å ha nok selvtillit og være sterk nok til å ikke sloss. Det er noe som vi strever etter, uansett alder. Det sagt, så ønsker vi å legge et bredt teknisk grunnlag for alle våre utøvere, uansett om de er barn, ungdom eller voksne.

Siden vi har instruktører, med svarte belter innen flere kampsporter, har vi også latt dette komme barn og ungdommene til gode. Vi bruker våre mest erfarne instruktører som barnetrenere, slik at vi er sikker på at de får den beste treningen som vi kan tilby

Målgruppe for kurset:
Barn i alderen 7 - 10 år