Kampsport - foreldre og barn 4 - 5 år



Sted: Kristiansand Kampsport Senter - Lund og Vågsbygd
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Ægirs vei 10, 4632 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager, kl 17:00 - 17:40
Varighet: 1 sesong
Pris: 379 pr. mnd.

Vi tilbyr kampsport for foreldre og barn i 4 - 5 års-alderen. Foreldre og barnkonseptet er et unikt opplegg, utarbeidet av Kristiansand Kampsport Senter. Dette er noe, mange barn og voksne har hatt stor glede av i mange år.

Foreldre og barn er som navnet tilsier, er trening for foreldre og barn sammen. Du eller dere som foreldre må være delaktig på hver treningen. Foreldrene er coach / treningspartnere til ditt lille menneske. Ønsker du bare å sitte å se på, så er ikke dette riktig opplegg for dere. For oss handler ikke kampsport om bare å lære å slå og sparke. Vi ønsker å kunne formidle verdier som gjør våre utøvere til bedre mennesker som er skikket til å takle hverdagen bedre, både for seg selv og for menneskene de treffer.

Målsetting:
• Vårt hovedmål er, at sammen med deg skal vi lære ditt barn respekt, koordinasjon og disiplin i trygge omgivelser
• Vi bruker kampsport som verktøy
• Hvert alderstrinn har et spesielt fokus utifra vår erfaring med barn og kampsport
• Vi vil det beste for barnet ditt

Barna:
Treningen for barna i 4 - 6 årsgruppen er hovedsakelig basert på jiu jitsu, med litt fokus på slag og spark. Disse små menneskene holder på å utforske verden og teste grenser og det er bra. Det er kanskje nå, mer enn noen annen gang i livet, vi har best sjanse til å sette dem på riktig spor, som kan være avgjørende for resten av livet. På denne gruppen gjøres nesten alt sammen med foreldrene fra begynnelsen til slutt. Barn utvikler seg i forskjellig tempo, når vi ser at både barna og dere er klare til å takle en større gruppe, med mer utfordringer for dere begge, så er de klare til å trene med 6 års gruppen.

Foreldre / foresatte:
Ønsker dere å trene hos oss, må dere delta, helhjertet. Før dere starter opp er det greit om dere kommer 20 - 30 minutter før slik at vi kan gi deg informasjon om hvordan treningene fungerer. Dette gjør at vi kan svare på spørsmål, stille inn forventninger og sette dere inn i hva dere skal gjøre, slik at dere er best mulig rustet til å komme igang.

Ord du må lære deg: “Fantastisk!” “Perfekt!” “Braaaa!” “Utrolig!” “Riktig” Vi bruker kun positivt forsterkende ord. Kjefting er forbudt hos oss. Som regel tar det lengre tid å lære foreldrene å følge reglene enn barna. Husk dere er barnas største fans og idoler, de lever for å glede dere, og dere lever for dem. Benytt sjansen til å tilbringe 40 minutter i uken sammen med barna på en aktivitet som vil være med å forme dem for livet.

Søsken:
Noen har søsken som er 7 - 8 år og det er ofte spørsmål om å kunne ha dem på samme gruppe. Det er det samme om å spørre barnehagen om det er greit at 7 åringen ikke går i 2 klasse, men heller bare fortsetter i barnehagen, så dere slipper å ta 2 turer på morgenen og kvelden. Hovedfokuset vårt er at alle barn, skal få best mulig utbytte av treningen, hvorav aldersfordeling.

Vanlig søskenspørsmål, vi har 2 barn er det greit at bare 1 foreldre er med? Hele konseptet bygger på at hvert barn skal ha 100% fokus fra en voksen. Det skal være 1 foreldre/voksen/ ungdom som deltar pr unge, ingen unntak.

Målgruppe for kurset:
Foreldre og barn i 4 - 5 års-alderen.

Kursmateriell:
Kursvgiften inkluderer drakt til poden, boksehansker, ryggsekk, 1 stk hefte "Treningshjelp", en A3 fremgangsplakat og t-skjorte til 1 foreldre, kalisticks (brukes først på 6 årspartiet)