Kampsport / CrossFight Fitness - privatundervisning (14+)



Sted: Kristiansand Kampsport Senter
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Ægirs vei 10, 4632 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl 19.15- 19.45.

Vi tilbyr privatundervisning i kampsport for ekstra motivasjonshjelp i og utenfor treningsarenaet. En kickstart for å komme i gang. Teknisk hjelp til bedre forståelse for treningen eller gradering. For å komme i bedre form innen kampsport og eller CrossFight Fitness.

Ekstra motivasjonshjelp for det lenge siden du har trent, eller bare ikke kommet ordentlig i gang og trenger hjelp over kneika. Eller for at du har vært borte fra treningen og trenger å ta igjen timer for å kunne gradere.

Vi tilbyr:

PT - Kickstart:

Kom raskere i gang med PT Kickstarter. Dette er perfekt for deg som er helt ny og ønsker å få en kickstart på treningen. Din instruktør sørger for at du forstår det grunnleggene om du har behov for å føle deg trygg i den nye kampsporten din.
Pakken består av fire ganger med personlig trener (4 x 45 min), basert på 1 avtale pr uke. Du trener også fritt på Kristiansand Kampsport Senter og kan velge mellom alle aktiviteter denne mnd. Vi låner deg det du trenger av utstyr på PT kickstart, så du trenger ikke tenke på det.

PT -"en til en":
Å trene med en personlig trener (PT) innebærer at treneren er kun med deg under hele treningsøkten. Uansett om du er nybegynner eller erfaren vil en personlig trener kunne hjelpe deg å gjøre din trening enda bedre og mer motiverende. Du vil få hjelp til alt fra planlegging av treningen til selve gjennomføringen. Det er lurt å tenke over HVA du ønsker å oppnå (Mål) i forkant av timen.

PT - Duotimer:
PT-Duotimer er for 2 personer samtidig. Din personlige trener coacher deg og din treningspartner (ektefelle / samboer/ venn & venninne) samtidig og sørger for at dere drar nytte av hverandre både motivasjons- og treningsmessig. PT for 2 passer perfekt for deg som ønsker å oppleve fremgangen sammen med noen.

PT - gruppetimer:
PT-Gruppetimer er for 3 - 6 personer samtidig. Din personlige trener coacher deg og din treningspartner (ektefelle / samboer/ venn & venninne/ Kolleger) samtidig og sørger for at dere drar nytte av hverandre både motivasjons- og treningsmessig.
PT-Gruppetimer passer perfekt for dere som ønsker å oppleve fremgangen sammen med noen.

Målgruppe for kurset:
Ungdom fra 14 år som ønsker privatundervisning