Juniorgolf



Kursarrangør: Mjøsen Golfklubb
Sted: Mjøsen golfklubb
          Hedmark, Ringsaker
Kursadresse: Fjelstad østrw, 2930 Moelv (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: mandager

Vi tilbyr juniorgruppe i golf. Vi ønsker oss flere juniorer i klubben og vet at «golf» kan være en flott idrett for mange unge. Mjøsen GK tilbyr flere trenings opplegg for våre yngre spillere.

Har du lyst til å starte opp med golf, kan du melde din interesse direkte og møte opp på vår flotte golfbane ved Moelven og vi vil kunne hjelpe deg videre. Ved å besøke oss kan du få låne køller og prøve deg på vårt trenings felt. Vi har en stor trenings Green, sandbunkere, pitch og chiping green og en stor Driving Range som vi kan slå lange slag på.

For å kunne delta på turneringer og spille på baner må man ha gjennomført et Grønt Kort Kurs. Det er et kurs som går over en helg med teori, sving- og slag trening både på treningsfeltet og på banen. Når dette er gjort vil du, etter å ha spilt min. 4 timer på banen i løpet av en 14 dagers periode, få et kursbevis som gir rett til «grønt kort» om du melder deg inn i en golfklubb innen 12 måneder etter avsluttet kurs. Du kan da spille på alle baner som ikke har krav om etablert handicap (hcp<36).

Vi har ellers flere grupper med juniorer som er med på faste treninger igjennom hele sesongen. Ta en prat med oss så finner vi den gruppen som passer deg best.

Vi har ca. 20 juniorer som deltar på ulike turneringer gjennom sesongen. Vi hevder oss godt sportslig i regionen og kan vise til mange flotte resultater. Vårt formål er å fremme idretten slik at flere unge får mulighet til å spille golf og utvikle seg i et trygt og godt idretts miljø. Derfor ønsker vi alle velkommen til vår klubb.

Kai Kalve
Juniorleder

Vis flere tilsvarende kurs: