Italienskkurs i Taormina på Sicilia, Italia



Sted: Taormina på Sicilia
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr italienskkurs i Taormina på Sicilia. Vår skole Taormina ligger oppe i fjellet Tauro, rett over Naxos-bukta. Den vakre middelhavsblå bukta og Etna like ved som ofte ryker, gir en fantastisk utsikt. Utsikt har man fra nesten hele Taormina - deriblant fra skolen vår!

Innhold:
Skolen holder hus i en fire etasjers bygning fra 1.900-tallet rett ovenfor noen tennisbaner og byparken, den joniske sjø og den store vulkanen. Takterrassen og oppholdsrommet innenfor er et av Taorminas fineste utsiktspunkter.

Fasiliteter på skolen:
• Fri tilgang til internett
• Oppholdsrom med bibliotek, tv, dvd, stereo, video & audio
• Air condition i klasserommene
• Studiekort som gir rabatt i butikker
• Kaffemaskin
• Takterrasse med utsikt over naxos-bukta og etna


Babilonia er en av svært få språkskoler i Sør-Italia, med beliggenhet ved sjøen i den vakre byen Taormina, full av historie og kultur. Taormina er kjent for sin skjønnhet, sin utrolige historie og arkitektur og måten den tar imot gjester på. Taormina ligger utmerket til for utforskning av kulturskattene på Sicilia.

De færreste er klar over hva Sicilia har å tilby. Med sin sol, sine beige småsten- og sandstrender, det varme blå vannet, den snøkronede vulkanen Etna, skogene og rullende gylne åser. Sicilia, midt i Middelhavet, har alltid vært et midtpunkt i Middelhavsregionens historie. Ethvert større europeisk dynasti som ønsket makt i Europa måtte “ha” Sicilia.

Alle større middelhavsmakter har satt sitt preg på Sicilia! Viktige kunstneriske, arkitektoniske og kulturelle minnesmerker finnes i så og si hver eneste by og på hvert eneste hjørne på denne øya i Middelhavet. Byen Taormina er også et viktig arkeologisk sted. Den første greske kolonien i Italia ble grunnlagt i Naxos-bukta. Byen huser også et av verdens mest kjente greske teatre. Her finner de viktigste hendelsene innen film, musikk, dans og teater sted under den internasjonale sommerfestivalen “Taormina Arte”.

Det er flere minnesmerker i byen, fra forskjellige perioder, gresk, romersk, bysantinsk, arabisk, normannisk, spansk, fransk osv. I tillegg til vår italienske språkskole har Taormina mye å by på av hoteller, restauranter, barer, diskoteker, underholdning og sport (windsurfing, dykking, fjellsykling, fjellklatring, rafting, tennis og golf).


Ved siden av våre akkrediterte italienskkurs har Babilonia mange ekstratilbud.

For dem som liker å gå tur er Taorminas omgivelser et paradis. Det er flere stier som leder ned til sjøen, opp til den pittoreske landsbyen Castelmola og opp til toppen på det høyeste fjellet i området, Monte Venere, hvor det sies å ha stått et gresk Venus-tempel. Hele området er verdenskjent for sin matkultur og sin helt spesielle rødvin som er laget av druer fra Etna fjellet, Europas største aktive vulkan.

Taormina ligger ypperlig til med tanke på tilgang til kulturskatter over hele Sicilia: den rette plassen for å kombinere studier og ferie. Vi gleder oss til å se deg snart. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal ha et uforglemmelig opphold på vår italienske språkskole.

Ciao e… a presto!

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italienskkurs i Taormina på Sicilia