Italienskkurs i Roma, Italia



Sted: Roma
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr italienskkurs i Roma. Roma er et fremragende valg for deg som ønsker å lære italiensk i "den evige by".

Innhold:
Kunst og kultur er det som oftest er grunnen til at studere her, og Roma - med mere enn 2.500 års historie, tilbyr en rikdom av steder du kan besøke, oppleve og ”ta på”, helt fra Etruskerne og det romerske riket til glansen av det klassiske og barokke Roma. I de senere årene har Roma blitt svært kosmopolitisk, slik den faktisk var i sin storhetstid, med tusenvis av mennesker som hadde kommet fra blant annet Lilleasia, Nord-Afrika og Balkan.

I dag slår både velstående utlendinger og mindre velstående innvandrere seg ned i Roma. Begge parter finner at "Den evige stad" er ideell for deres respektive formål. I området rundt Piazza Vittorio vrimler det av kinesiske og afrikanske butikker og spisesteder. Det minner om hva de oldromerske historikerne skrev om for et par tusen år siden, for eksempel strøket suburbe - det vil si ”under byen”, som i dag er blitt til Suburra. Byen er fortsatt ”evig”.

Hundrevis av diktere, forfattere og kunstnere fra enhver tid og fra hele verden, har priset byens skjønnhet, farger, kunst, kultur og dens sjarmerende atmosfære som er full av historie. Men Roma er ikke bare en by full av unike museum, palasser og museer. Det er en moderne og levende by, som tilbyr masse underholdning for enhver smak.

Skolen:
Dilit skolen ble startet i 1974 og den er en av Roma´s mest kjente språkskoler. IH dilit er godkjent av det italienske utdanningsdepartementet og de er medlemmer i en rekke kvalitetsikrings organisasjoner som EAQUALS, ELITE og ASILS. De er også en del av samarbeidsorganisasjonen International House (IH) som har 120 skoler i 20 land. På skolen underviser de italiensk, men også engelsk, tysk og fransk for italienere. Det gjør at du som student lett blir kjent med italienere og dere kan øve på språket sammen.

IH dilit ligger i hjertet av Roma, bare noen minutter fra sentral jernbanestasjonen. Det er 27 klasserom fordelt på to skolebygninger med selvstudie senter, språk laboratorie og studierom med PC´er, TV-rom og teaterscene, en liten hage og to terrasser til fritiden. Det er også en snackbar hvor flere studenter også spiser frokost og lunsj. Noe som er billigere og bedre enn frokosten en normalt får i en familie.

Hvert år kommer det mer enn 2.200 unge og voksne fra mer enn 50 land til skolen. Det er ingen stor konsentrasjon av studenter fra samme land, og det fremmer din bruk av italiensk kunnskapene dine utenfor klasserommene.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italienskkurs i Roma