Italiensk språkreise til Roma (2 uker)



Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Roma
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: Euro 1.050

Vi tilbyr italiensk språkreise til Roma med språk og kultur over 2 uker. “Due settimane a Roma” er et program som kombinerer italiensk språkundervisning om formiddagene med kulturelle og sosiale aktiviteter om ettermiddagene.

Innhold:
Det har blitt gjennomført av vår søsterskole i Roma “Scuola d’italiano” siden 1997. Hvis du kan noe italiensk fra før og ønsker å bygge ut språkkunnskapene samtidig som du har lyst å se et annet Roma enn det som møter den gjennomsnittlige turist, kan dette være noe for deg. Det gjennomføres ekskursjoner med lokal, kyndig guide til kjente historiske monumenter og til mindre kjente steder som den vanlige turist ikke finner eller forstår hva er.

De sosiale aktivitetene legges opp med lokalkunnskap om spisesteder og arrangementer rundt i byen. I språkundervisningen plasseres du sammen med andre på ditt nivå, mens om ettermiddagen er alle sammen og alt skjer på italiensk. Italiensken er forenklet, slik at det skal være lettere for deg som lærer språket, å forstå mest mulig.

Vi anbefaler at du minst har kommet til vårt trinn 3 eller tilsvarende og at du er innstilt på at du kan lære mye, selv om du ikke forstår alt. Det er maksimalt 27 deltagere på reisen - det er deltagere fra mange land og de siste årene har litt mindre enn halvparten vært norske.

I prisen inngår:
• 36 skoletimer italienskundervisning ved Scuola d’italiano i sentrum av Roma
• Kulturaktiviteter i henhold til det detaljerte programmet

I prisen inngår ikke:
• Fly eller annen transport til og fra Roma

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italiensk språkreise til Roma

Vis flere tilsvarende kurs: