Italiensk språkreise for voksne - Viareggio



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Viareggio
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 eller 4 uker
Pris: fra 8.545

Vi tilbyr italiensk språkkurs for voksne i Viareggio. Viareggio ligger på den "Toscanske rivieraen" og er en klassisk, liten italiensk ferieby med endeløse strender og et sydende natteliv om sommeren.

Innhold:
Byen er full av Art Noveau-arkitektur og kan også by på elegante butikker, en flott strandpromenade, sportsfasiliteter og en nærliggende naturpark. Eller hvorfor ikke leie en sykkel for å utforske landskapet rundt byen? Språkskolen i byen tilbyr velkomstmiddag første dag, samt gratis “spaghettiparty” på stranden hver torsdag. Det er ukentlige utflukter til steder som Lucca, Pisa, Siena, Firenze og øya Elba, til selvkost. Hver uke er det også ulike sosiale sammenkomster som diskotekbesøk, filmkvelder etc.

Kursopplegg:
• Normalkurs 2 - 12 uker, 20 leksjoner pr uke, eller intensivkurs med 30 leksjoner pr uke
• Intensivkurs pluss, med 20 leksjoner pr uke og 5 eller 10 timer individuell undervisning. Alle kurs tilbys på ulike forkunnskapsnivåer, fra nybegynner til avansert. Kursene krever et visst hjemmearbeid. I mars, juni, september og desember har deltagere på de lengre kursene muligheter for å ta AILs språkdiplomeksamen, eller CILS- eller CELI-eksamen.
• La Dolce Vita seniorkurs - kontakt oss for nærmere informasjon
• Språkkurs med støtte fra Lånekassen: Normalkurs 13 uker med 20 leksjoner pr uke
• Moduler á 10 leksjoner CILS- eller CELI eksamensforberedende på slutten
• Tilleggskurs: I kombinasjon med vanlig språkkurs kan du ta kurs i forretningsitaliensk, kunsthistorie, italiensk mat og vin osv, forutsatt tilstrekkelig interesse.

Innkvartering:
• Italiensk vertsfamilie (eller enslig dame) med frokost eller halvpensjon. Ofte har innkvarteringen preg av et lite pensjonat med flere losjerende studenter. Alternativt kan du bo i leilighet som deles med flere kursdeltagere, i eget rom med felles kjøkken, dusj og toalett.

Priser og varighet:
• 2 uker intensivkurs 22 timer pr uke (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 8.545,-
• 4 uker standardkurs kombinert med individuell undervisning, 22 timer pr uke (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 26.478,-

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker italiensk språkkurs i Viareggio