Intuisjon, kanalisering og healing



Kursarrangør: Morten Eriksen
Sted: Sommerfuglen Enhetssenter
          Hedmark, Stange
Kursadresse: Storgata 27, 2335 Stange (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 helg
Pris: 2.600

Jeg har jobbet med healing og kanalisering siden 1994. På dette 3 dagers kurset lærer jeg fra meg hvordan jeg jobber, både med intuisjonen, bevissthet og healing. Dette er en helgesamling hvor jeg lærer fra meg helheten i måten jeg jobber på.

Tanker, erfaring og teknikker.
Man vil i etterkant selv kunne bruke dette på seg selv og andre.

Kurset tar for seg:

Kanalisering/intuisjon -
Ved å vende innover i seg selv og stilne sinnet, så får man utvidet sine evner til å fange opp informasjon og forståelse for seg selv og andre, også utover de fysiske sansene. Man kan oppleve andre menneskers indre, og sette ord på de ting man "ser" og fanger opp. Dette er til stor hjelp i å se sitt eget og andre sitt liv fra et mye større plan enn hverdagsplanet. Her lærer du teknikker for å åpne opp for dette.

Bevisthet/tilstedeværelse -
De fleste mennesker repeterer hele tiden sin fortid, også i sin framtid. Det vil si at man kommer inn i gamle spor, og gjentar sine tidligere opplevelser på nytt. Man kommer ikke videre. Man er fanget av sin fortid.

På kurset setter jeg ord på hva det vil si å leve i sin tilstedeværelse/bevissthet, og hvordan man gjør det. Jeg vil også gi Oneness Blessing til hver enkelt deltager som fører dem inn i Nuet, inn i denne tilstedeværelsen.

Healing/tilstedeværelse/bevissthet -
Når man er i sin tilstedeværelse/bevissthet så åpnes også en verden av healing og skaperkraft. Vi vil bruke vår bevissthet til å heale oss selv og hverandre på kurset. Dette vil trolig endre ditt liv veldig. Og man vil kunne skape livet fra det sanne i oss, ikke ut fra vår fortid og den vi er lært opp til å være. En sann frihet kan oppleves. Jeg lærer her fra meg hvordan man ved sin tilstedeværelse/bevissthet kan heale seg selv, livet og andre mennesker.

Dette kurset samler all min kunnskap og forståelse for hvordan vi mennesker fungerer i denne verden. Jeg gleder meg til å lære deg hvordan du kan bli fri, heale og skape det livet du vil ha. Det blir mye øvelser, og indre erfaringer.


Du kan her melde deg direkte på kurset dersom du ønsker å delta.
Man blir da bedt om å betale 300 kr. i depositum med Visa / Master kort, for å sikre plassen. Resten av kurs avgiften betales inn senere (ca. 14 dager før kurs start) etter varsel på e-post og sms. Ved påmelding mindre enn 14 dager før kurs start så må hele beløpet betales i ett.

Kursmateriell

Skriftlig kompendium og guidet CD medfølger.