Inspirerende foredrag om muligheter - Vegard Øksnevad



Kursarrangør: Ny innsikt
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift / din seminardestinasjon
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr underholdende og inspirerende foredrag og motivasjonskurs til bedrifter og organisasjoner. Foredragene presenteres på en fargerik og humoristisk måte med mye bruk av video, bilder og musikk.

Målet er både å underholde, inspirere og samtidig gi ny innsikt i de mer uformelle strukturene som finnes i alle organisasjoner. Foredragene holdes av Vegard Øksnevad, som de siste årene har blitt en etterspurt foredragsholder i næringslivet.

Temaene på foredragene er mangfoldige, og dreier seg gjerne om:
• Sammenhengen mellom forventninger og prestasjoner
• Effektiv kommunikasjon og kroppsspråk
• Å skape en mestringskultur sammen
• Samarbeid, gruppedynamikk og motivasjon
• Selvinnsikt og personlig ansvar

Foredragenes lengde og innhold kan tilpasses etter ønske og egner seg som faglig påfyll på seminarer og som inspirasjon og motiasjon i forbindelse med kick-off o.l. Vegard Øksnevad (41) har bakgrunn fra blant annet Forsvaret og IT-bransjen, og har hatt flere lederstillinger i norsk næringsliv. Som konsulent i IT-bransjen ble jeg raskt oppmerksom på hvordan IT-prosjektene førte med seg endringer på mange plan i organisasjonen. Etter hvert måtte fokuset på teknologi og systemutvikling vike plassen for en mer altoppslukende interesse: De menneskelige ressursene som finnes i enhver organisasjon.

Jeg begynte derfor å studere de mer menneskelige sidene av organisasjoner. Kommunikasjon, gruppedynamikk, bedriftskultur, motivasjon og uformelle organisasjons-strukturer. Jeg ble spesielt opptatt av hvordan våre forventninger, følelser og holdninger påvirker våre prestasjoner. Og ikke minst hvordan vi kan kommunisere mer effektivt når vi er bevisste på disse sidene ved oss selv. I dag foreleser jeg i adferd, kommunikasjon og læring ved flere skoler, og holder foredrag i bedrifter, foreninger og andre organisasjoner

Målgruppe for kurset:
Bedrifter og organisasjoner

Vis flere tilsvarende kurs: