Inspirasjonskurs



Kursarrangør: Hund i Sentrum
Sted: Vi disponerer flere parkeringsplasser i Nydalen
          Oslo, Nydalen
Kursadresse: Gjerdrumsvei 4, 0484 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld pr uke i 8 uker
Pris: 2.700

På dette kurset skal vi hjelpe deg og din hund til å gjenopprette gleden og motivasjonen i treningen. Dette gjør vi gjennom nye og spennende øvelser hvor mestringsfølelsen er stor for både hund og fører. Med dette kurset danner du og hunden din et meget solid grunnlag for all fremtidig trening.

Innhold:
I løpet av kurset er vi innom en rekke hundesporter som miljø- og toleransetrening, agility, freestyle og utdrag fra konkurranselydighet. I tillegg er vi innom rally- lydighet, nesebruk og kontroll- og lederskapstrening. Samtidig har kurset fokus på hverdagslydigheten og derfor legger vi også inn trening på krevende forstyrrelser i enkelte øvelser som kan være utdrag fra våre miljø- og toleransekurs. Vi fokuserer på å bygge opp et tett samarbeid mellom hund og fører, samtidig som vi legger stor vekt på at hunden også skal kunne jobbe selvstendig og utvikle selvtillit i arbeid borte fra sin fører. Kurset er morsomt, kreativt, spennende, utfordrende og krevende for både hund og eier.

Målgruppe for kurset:
Dette er kurset for deg som har lyst til å starte med noe helt nytt og spennende, og samtidig finne tilbake til den store gleden ved å trene hund. Passer svært godt for familie og byhunden, samt konkurransehunden.

Forkunnskaper:
• Det kan anbefales et miljø- og toleransekurs i forkant

Eksamen / sertifisering:
Du får diplom for gjennomført kurs