Klatrekurs i Ski

Her finner du klatrekurs for nybegynnere og viderekomne, med klatring både på innendørs klatrevegg og utendørs i ekte fjell. Sikkerhet er veldig viktig når du klatrer, og et klatrekurs vil gi deg kompetansen du trenger til å kunne klatre trygt på egen hånd. Finner du ikke kurset du leter etter, ringer du oss på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Klatring - topptaukurs

Vi tilbyr klatring - topptaukurs. Hva betyr dette for deg? Dette innebærer at du som foreldre eller voksen må sikre egne barn, og eventuelt andre som er med deg. Vi håper og tror dette allikevel blir en hyggelig aktivitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 3 timer fra 500 kr

Klatring fredager: Dropp-in

Vi følger skoleåret, følg med på Facebook eller hjemmesiden for oppdateringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 50 kr

Nybegynnerkurs inneklatring

Vi tilbyr nybegynnerkurs i inneklatring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski

Sikkerhetskurs klatring -Bratt-kort

De aller fleste ulykker på innendørs klatreanlegg er knyttet til klatrernes sikringsarbeid og skyldes oftest manglende kameratsjekk, dårlig kommunikasjon mellom sikrer og klatrer eller svakt sikringshåndverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 12 timer 1.000 kr

Ekspressfart over 8000 - Works-shop for klatring på høye fjell

Dette er et to dagers kurs som tar sikte på å tilføre deltagerne kompetanse for å prøve seg på høye fjell og alpine miljøer, særlig med tanke på Himalayaklatring.En dag teori og en dag praktiske øvelser ute, sikter på å gi deltagere svar på spørsmål normale klatrekurs ikke berører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr