Inkaskolen



Kursarrangør: Einar Tyholdt
Sted: Vestfold, Tjøme
Vestfold
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Varighet: 4 dager
Pris: 6.500 pr modul

Dette er skolen for deg som ønsker å komme videre i livet med å gi slipp på gamle mønstre, begrensinger, frykter og avhengigheter. Skolen består av 8 moduler som bygger på hverandre og som holdes ca. hver 3. måned og skolen varer ca. 2 år.

90% av de som har fullført skolen sier at dette er det viktigste de har gjort
i sitt liv.

Noe av innholdet på skolen er beskrevet under:

Modul 1 og 2)
Her jobber vi med fortiden og du vil lære teknikker for å bearbeide og transformere vonde opplevelser og traumer fra dette liv og tidligere liv, og bare ta med deg lærdommen videre. Du vil lære hvordan du ved hjelp av naturens energier kan få et mye mer balansert liv. Du vil lære å lage din egen Mesa (pagoenes egen medisinveske). Du vil lære hvordan du kan transformere tung energi. Du vil lære pusteteknikker som styrker immunforsvaret og auraen din og mye mer.

Modul 3 og 4)
Her jobber vi med fryktene våre og lærer teknikker for å bearbeide dem. Du vil få mere inngående kunnskap om energier. Du vil lære hjerte og balansering av kroppens energisetra. Du vil lære den kraftfulle healingteknikken Illuminasjonsmetoden (lysprosessen). Du vil lære å lage despacho (en måte å hedre naturens energier på og manifestere det du ønsker deg) og mye mer.

Modul 5 og 6)
Her skal vi arbeide med forfedrene som har noe av æren for at du har blitt den du er og gjøre sermonier for å hente tilbake kunnskapen du har glemt for å huske hvem du virkelig er for å skape ny fremtid. Hver celle i kroppen din husker alle erfaringene dine. Du vil lære en av den mest kraftfulle healingsteknikkene i denne tradisjonen: sjelehenting (soul retrieval) for å hente tilbake energier du har mistet opp gjennom tidene. Du vil lære å gjøre sjelen hel gjennom reiser til underverden som er stedet med uante muligheter. Finne å hente tilbake det lille barnet, finne sjelegavene og kraftdyrene og mye mer.

Modul 7 og 8)
Her handler det om hvem vi skal bli og det er her vi lærer å se med ørnens og kondorens øyne. Det er har vi lærer å skape våre egne visjoner og skape en verden fylt med harmoni, balanse og fred. I øst ser vi mulighetene før problemene. Pagoene ser med fordel å vite veien hjem før de dør. Her vil du personlig erfare å være bortenfor døden som er beskrevet i de store åndelige tradisjonene som f.eks. den tibetanske dødeboken.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer overnatting, mat og skolemateriell. Det vil i forkant av hver modul bli sendt ut oversikt over personlig klær og utstyr som passer årstid og sted.

Kurshefter på norsk

Vis flere tilsvarende kurs: