Industrivernøvelse - bedriftsinternt



Kursarrangør: If Sikkerhetssenter
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 - 2 dager
Pris: 52.500

Vi tilbyr industrivernøvelse for bedrifter. På kurset får deltakerne delta i trening og øvelser som er relevante i forhold til bedriftens egen risikovurdering. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne ha økt kunnskap om industrivern etter NSOs krav.

Kursbeskrivelse:
Det viktigste elementet for å redusere skader, både i industrien og i samfunnet generelt, er å forhindre brann og andre uønskede hendelser. Hvis slike hendelser likevel inntreffer er beredskapen avgjørende for om konsekvensene blir ubetydelige eller katastrofale. På kurset får deltakerne fra industrivernet delta i trening og øvelser som er relevante i forhold til bedriftens egen risikovurdering.

Bedriftens utfordring:
1. januar 2012 ble den nye forskriften om industrivern innført. Forskriften åpner for en større grad av tilpasning, men krever også at bedriften tar et større ansvar enn tidligere for å avklare egen risiko og tilpasning av beredskapsnivået. I halvparten av inspeksjonene som er foretatt av Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon (NSO) viser det seg at bedriften ikke har gjennomført opplæring og øvelser etter kravene.

Pakkepris:
kr 47.500 for 10 deltagere - utover 10 deltagere kr 3.700 pr deltager

Målgruppe for kurset:
Bedrifter - Industrivernet i bedriften

Tilpasset bedriften din:
Norsk industri er mangfoldig, og for mange passer det ikke med standard industrivernkurs. Derfor har vi valgt å tilby kurs og øvelser for industrivernet etter skreddersømprinsippet. Kurset utformes i samarbeid med bedriften, slik at deltakerne kjenner seg igjen med tanke på innhold og spesielle utfordringer.

Vis flere tilsvarende kurs: