Indisk matkurs som et kick-off / teambuilding eller sosialt event



Sted: Vi kommer til dere etter avtale
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Event / Arrangement
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag / kveld
Pris: Avtales

Vi tilbyr indisk matkurs som et kick-off / teambuilding eller sosialt event. Matlaging er en flott sosial aktivitet både for å styrke team og nyte hverandres selskap med god mat.

Når man lager mat sammen blir en kjent på en helt unik måte, spesielt fordi alle blir inkludert og må gjøre en innsats for et suksessfullt resultat.

Hos oss består en kick-off av matlaging på en morsom måte, hvor du først lærer om krydder, deretter lager maten sammen med veiledning og avslutningsvis nyter måltidet som er laget sammen. Man lærer noe helt nytt og tar med seg kunnskap videre for resten av livet. Deltakernes nære og kjære vil også ha glede av den nye kunnskapen og inspirasjonen på kjøkkenet som læres under kick-off.

Sosiale arrangementer:
Lag mat sammen på et indisk kokkekurs om du vil samle venner, familie og/eller kolleger til en hyggelig aktivitet eller til en annerledes feiring. Hos oss har hatt flere på kurs i forbindelse med bursdagsfeiring, markeringer og julebord. Kursene gjennomføres på lik måte som våre andre matkurs med tre deler.

For bedrifter har vi god erfaring med kokkekurs i forbindelse med for eksempel produktlansering, avslutning, oppstart av et prosjekt eller for å markere gode resultater. Ønsker du et annerledes julebord eller sommeravslutning, er dette en unik måte å arrangere det på. Vi skreddersyr arrangementet og garanterer en spesiell opplevelse for deltagerne med god mat og ny kunnskap

Målgruppe for kurset
Alle som vil ha det moro og lære noe som gir livslang glede

Min 5 deltakere.