ISAF sikkerhetskurs for havseilas & sikkerhetskurs for båtfolk



Kursarrangør: Bergen Båtskole
Sted: Bergen Båtskole
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Sjødalsveien 24, 5305 Florvåg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager

Vi tilbyr ISAF sikkerhetskurs for havseilas & sikkerhetskurs for båtfolk flest. Vi gjennomfører både ISAF- sikkerhet kurs som kreves for havkappseiling og sikkerhetskurs for båtfolk, så vel som sikkerhetskurs for D5L-fritidskipper.

ISAF approved personal survival course:
Om bord i alle båter som skal delta i havseilaser kategori 0 til 2 må minst 1/3 av besetningen inklusiv skipper ha gjennomført ISAF kurset i løpet av siste 5 år. Fullstendig kurs, teori og praksis, 12 klokketimer. Normalt går kurset over 2 dager fredag fra lunch og lørdag.

ISAF approved personal survival course - teori del:
For de som har et gyldig offshore eller STCW sertifikat fra før. Kurset gjennomføres normalt lørdager over 6 klokketimer

ISAF approved personal survival course - oppfriskingskurs:
Hvert 5 år må du gjennomføre et oppfrikningskurs for å beholde ditt ISAF sertifikat. Kurs fredag kl 12:00 og ut dagen, store deler av kurset knytter seg til praktiske øvelser og kunnskap og erfaringsutveksling.

Førstehjelpskurs - ISAF - “Senior first aid course”:
Om bord i alle båter som skal delta i havseilaser kategori 0 til 2 må minst en av besetningen om bord ha gjennomført førstehjelpskurs i henhold til ISAF’s standard. Kurset er på minimum 16 skoletimer a 45 min og gjennomføres på forespørsel - minimum 10 deltakere.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker ISAF sikkerhetskurs for havseilas & Sikkerhetskurs for båtfolk flest.