Hvordan unngå feilansettelser?



Kursarrangør: Fønix Kompetanse AS
Sted: Hele landet, i bedriften, annet ønsket kurssted eller hos Fønix sentralt i Drammen. Nettbasert kurs kan også leveres.
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon og se på muligheter.
Varighet: 7 timer
Pris: Etter avtale

77% mener feilansettelser handler om at den ansatte ikke har ferdigheter og egenskaper de ga utrykk for på intervjuet. Videre sier 68% at feilansettelser handler om at den ansatte ikke har en personlighet som fungerer i relasjon med øvrige ansatte.

Kursinnhold:
I dette kurset dykker vi inn i forberedelser til ansettelsesprosessen (din bestilling), utforming av stillingsannonsen, utvelgelse av kandidater, teknikker i intervjuprosessen, referanser, oppfølging og tilbakemelding. Vi legger opp til en god balanse mellom teori og deling av erfaringer, og trening på det vi lærer og samt refleksjoner i plenum.

Måloppnåelse:
I kurset vil du få tips og triks for hvordan finne ut om du har rett kandidat. Du vil få innføring i hvordan stille åpne, de gode spørsmålene som gir deg svarene du trenger. Du lærer noe om forskjellen mellom å høre og å lytte. Du får også teknikker for hvordan forstå de ulike kommunikasjonsstilene – inkludert din egen. Du vil forstå bedre hvorfor referansesjekk er viktig (kvalitetssikring).

Hvorfor velge Fønix Kompetanse?
Vi har bred erfaring og er praktiske i vår tilnærming. Vi legger opp til en god balanse mellom teori, deling av erfaringer, trening på det vi lærer og refleksjoner i plenum. Vi er opptatt av at du som deltaker skal kunne ta i bruk ny kunnskap fra du går ut døra hos oss.

Vis flere tilsvarende kurs: