Fordypning i hverdagslydighet - Den komplette hund!



Kursarrangør: Nordby´s Hundesenter
Sted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Vintergata 8, 3048 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld pr uke over 8 uker
Pris: 2.450

Vårt fordypningskurs i hverdagslydighet hos oss og er for hunder som tidligere har gått grunnkurs og videregåendekurs, evnt. videregående kurs hos andre aktører. Vi vil her ta dressuren til nye høyder, hvor ting skal fungere i vanskelige situasjoner, med større forstyrrelser.

Innhold:
Det legges mye vekt på passeringstrening og hilsesituasjoner, i tillegg til innkalling og dressurøvelser som trengs i hverdagen. Vi jobber mot det å kunne gå med "løs" hund. Dette er et kurs for deg som har hatt hund på valpekurs og unghundkurs tidligere og som ønsker å utvikle videre det dere har lært så langt.

Det vil altså bli lagt stor vekt på problemstillinger som man opplever i hverdagen, som biltrening, bytrening, hilsetrening (både ovenfor hund og menneske), gå pent ved siden av, gå bak osv. Vi trener mye på å styre hunden mens den er løs.

Målet er å få en trygg og sosial hund du kan ha med deg overalt! Den perfekte selskapshunden!I dag er det en selvfølge at en hundeskole og instruktør baserer sine kurs på bruk av belønningsprinsipper med positiv forsterkning. Hos oss vil du i tillegg oppleve at vi tilpasser oss hvert enkelt individ og ekvipasje. OG - I tillegg til belønningsbasert trening og opplæring av hund, vil du få god og grundig innføring i hva du som hundeeier skal gjøre når det går galt, når oppskriften ikke funker, når hunden ikke vil, ikke får til, når "fluehuet" bare vemer rundt, eller når hunden direkte velger deg bort! Vi jobber for at dressuren skal fungere også i vanskelige situasjoner!

Vårt fokus er å få velfungerende godt oppdragne hunder!
Det er mulig å få en glad og lykkelig hund som er lydig!

Første dag på kurset møtes vi til en liten teoretisk innføring i hundetrening hvor vi tar for oss neste trinn i læringsfasene, og du vil få en god innføring i hva du kan forvente i dette kurset.

Målgruppe:
Vårt fordypningskurs er kurs trinn 3 hos oss og er for hunder som tidligere har gått vårt grunnkurs og vidregåendekurs, evnt. videregående kurs hos andre aktører.