Husrens - - Lærlingeutdannelse som kan tas når du vil



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon Hele året
Pris: fra 2.700

Bli med på et spennende opplæringsprogram for de som vil bli profesjonelle husrensere. For å få en høy kvalitet på utdannelsen tilbyr vi nå et program som består av teori, praksis og at du er med på husrens som lærling.

Det vil være fokus på å utføre husrens på en rolig og balansert måte. Det er viktig å skape trygghet for alle parter og kunne være en tolk mellom ånder og mennesker. Vi garanter en spennende utdannelse med mange øvelser og spennende resultater.

Forkunnskaper:
For å kunne bli sertifisert husrenser i NSFM vil du måtte være sertifisert medium eller være på et avansert nivå i ditt mediumskap. Dette siden en husrens krever at du kan kommunisere med de ånder man møter.

Utdannelsen: - Det som inngår i utdannelsen er:

Teori og filosofi om husrens og om hvordan åndene i hus fungerer.
Dette får du via å studere pensumboken Mediumskap i teori og praksis av André Kirsebom. Du må lese sidene 86-94, 279-328 og 346-353 før første møte. Teorien vil også bli gjennomgått av lærer.

1. Praktisk lær der du skal løse en oppgave i Psykometri og i mediumskap.

2. Bli med på 2-3 husrens. På disse vil du undervises og du vil få trene på den praktiske delen av rensingen. Minst to av de ganger som du er med må være godkjent for å bli godkjent husrenser. Trenger du flere å trene på vil du måtte bli med på flere.

3. Skrive om minst en av de husrensene som du har vært på. Dette for å vise at du har fått innsikt i arbeidet som er utført.

4. Eksamen: Kort skriftlig oppgave om husrens og etikk.

Lærere: André Kirsebom

Målgruppe for kurset:
For de som ønsker å få mer kontakt med de som bor i sitt eget hus, eller kunne hjelpe andre med de ånder de har i sine hus.