Videregående hundekurs - bronsemerke



Kursarrangør: Nesodden Hundeskole
Sted: Fjellstrand skole
          Akershus, Nesodden
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 19:15 - ca 20:30
Varighet: 7 kvelder
Pris: 1.950

Vi tilbyr videregående hundekurs - bronsemerke. Dette kurset er for de som har noe treningsgrunnlag fra før. Det vil si neste trinn for hunder som har gjennomført unghundkurs, eller er voksne (over 24 måneder).

Dette er en kreativ vri på det tradisjonelle lydighetskurset. Kurset tar for seg presisjonsøvelser i NKKs bronsemerke program (tannvisning, lineføring, dekk fra holdt, innkalling fra sitt, stå under marsj og dekk 1 minutt). I tillegg øver vi litt på andre ferdigheter som passering, gå med slakt bånd på tur, hilse pent, nesebruk, triks osv. for å få litt avveksling fra presisjonslydigheten.

Det blir mulighet for å gå opp til bronsemerkeprøve ved kursslutt for de som vil. De som går opp til prøven må regne med å trene litt på hjemmebane underveis utenom kurset. Kurset vil bli tilpasset og lagt opp etter deltagernes ønsker. Dette er kurset med mange muligheter! Vi har vanligvis små grupper på 46 hunder pr. hundetrener, slik at vi får fulgt opp hver enkelt best mulig.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset er for de som har noe treningsgrunnlag fra før. Det vil si neste trinn for hunder som har gjennomført unghundkurs, eller er voksne (over 24 måneder).

Vis flere tilsvarende kurs: