Hiphop - ungdom over 15 år



Kursarrangør: Hildemors Dansesenter
Sted: Eldoradogården, 3. etasje
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Torggaten 7, 5014 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 time pr uke i 12 uker
Pris: 2.290

Vi tilbyr dansekurs i hiphop for ungdom over 15 år. På samtlige hiphop kurs lærer man dans som er topp moderne. Enkelt kan det sies at det man ser på musikk video på MTV er i likhet med det man danser på disse kursene. Det blir derfor en blanding mellom hiphop, R&B og streetjazz m.m.

Innhold:
De senere årene har dette vært våre mest populære kurs fra 10 års alderen helt opp til voksenkursene. Musikken som brukes er det helt siste og beste innen populærmusikk, og har meget varierte rytmer. Begynnerkursene har enkle rutiner som alle kan lære. Man bruker topp moderne musikk, og koreografi som er populært i øyeblikket.

Koordinasjons evnene økes betraktelig etter hvert, og her kan man gå videre til fortsetter kurs etter bare ett semester. Dette avhenger selvsagt av personen selv. Også her er det nye danser til ny musikk hvert semester, så skulle man bestemme seg for å gå flere semester på nybegynner kurs, skjer det hele tiden noe nytt.

På fortsetterkursene lærer man danser som vil egne seg til show blant annet og våre beste elever deltar i show-gruppe som danser på forskjellige arrangement både internt på danseskolen og på andre arrangement som julebord, årsfester, dansens dag på Torgalmenningen, ball på Hotell Norge m.m.

Målgruppe for kurset:
Ungdom som ønsker å lære hiphop

Aldersgrense:
• Nedre aldersgrense 15 år