Kommunikasjonskurs i Oslo

I kategorien kommunikasjon finner du kurs og opplæring innen kommunikasjon og samhandling i hele landet. Gode kommunikasjonsferdigheter er i mange situasjoner avgjørende om man skal lykkes i arbeidslivet, eller i privatlivet for den saks skyld. Et kurs i kommunikasjon kan hjelpe med å få frem det beste i deg slik at du lykkes bedre, uansett arena.
Vi gjør oppmerksom på at du finner egne kategorier for Konflikthåndteringskurs, Kurs i presentasjonsteknikk og Coachingkurs i kommunikasjon. Finner du ikke kurset du leter etter tar du bare kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Digital kommunikasjon - høyskolestudie (2 semestre)

Vi tilbyr høgskolekurs om digital kommunikasjon over 2 semester. Gjennom studiet skal du ha tilegnet deg kunnskap og ferdigheter som gjør deg i stand til å forvalte, vedlikeholde og videreutvikle nettsteder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 49.000 kr

Nyhetsbrev - kommunikasjon med kunden

Vi tilbyr kurs om å lage nyhetsbrev. Kommunikasjon med kundene dine er nøkkelen til varige relasjoner. Nyhetsbrev er ikke bare en mail i en innboks. Nyhetsbrev som jobber sammen med adresselister og mot målgrupper kan være den oppfølgingen som får kunden til å handle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 1 dag 3.700 kr

Samarbeidsproblematikk og konflikter

Samarbeidsproblemer og konflikter er en naturlig del av arbeidslivet. Destruktive konflikter kan bli kostbare, senke produktivitet, og skade helse og arbeidsmiljøet. På den andre siden kan samarbeids-problemer og kon?ikter bidra til å skape utvikling, innovasjon og konkurransekraft.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tøyen Oslo, Tøyen 2 dager 9.900 kr

Seminarer/workshop i Grid 3 - kommunikasjon

Kurset skal gi hjelp, idéer og inspirasjon til videre arbeid med kommunikasjonsløsningene. Forutsetter grunnkunnskaper i løsning man ønsker å jobbe med. Vi får assistanse fra Cognita med praktisk bruk og idéer. Kurset legger opp til egenaktivitet, så eget datautstyr må medbringes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 5 timer Gratis kr

Kommunikasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kommunikasjonskurs for bedrifter. God kommunikasjon handler om å oppnå den responsen og handlingen du ønsker skal skje fra mottakers side etter at samtalen er over. Tenk mindre på hva du skal si, og mer på hva målet ditt er på kort og lang sikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Avtales kr

Kommunikasjon - ditt mektigste verktøy

Lær å bruke ulike kommunikasjonsstrategier for å nå igjennom og oppnå det du ønsker. Bli i stand til å lese forskjellige situasjoner og mennesker. Solide teknikker og verktøy for påvirkning, overbevisning og troverdighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 25.04.2024 2 dager25.04.2024 11500 kr

Kommunikasjon og personlighet

Vi tilbyr kurs om kommunikasjon og personlighet. Har du tenkt over at personligheten din påvirker måten du kommuniserer på? Dette er et kurs i bevisstgjøring av din egen og andres personlighet og hvordan dette påvirker kommunikasjonen din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6195 kr

Kurs i kroppsspråk - bli mer bevist

Vi tilbyr kurs om kroppsspråk - bli mer bevist. Forskning viser at en stor del av kommunikasjonen vår består av kroppsspråk. Vi er derfor helt avhengig av å kunne forstå og bruke kroppsspråk når vi skal lede, selge, forhandle eller få andre mennesker med på det vi ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 26.04.2024 1 dag26.04.2024 6195 kr
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6.195 kr

Slik gir du tilbakemeldinger til andre

Vi tilbyr kurs om slik gir du tilbakemeldinger til andre. Lær solide verktøy og teknikker for hvordan man gir andre tilbakemeldinger. Bli bevisst på tankesett, kommunikasjon og håndtering av reaksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 4.950 kr

KroppsBråk

Vi tilbyr kurs i kroppsBråk. Kunsten å gi inntrykk og sette avtrykk. Hva avslører kroppsspråket vårt? Hvordan gjør vi egentlig et godt førsteinntrykk? Hvordan skaper vi gode relasjoner i det virkelige liv, og på nett?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 3 timer 4.995 kr

Kurs i kommunikasjon i forhandlinger

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon i forhandlinger. Dette kurset gir deg teori og essensielle praktiske innsikter du kan anvende for å håndtere kommunikasjon og informasjonsutveksling i forhandlinger, slik at du oppnår optimale og varige resultater på mest mulig effektiv måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 7 leksjoner 6.995 kr

Løgndeteksjon

Vi holder et kurs i løgndeteksjon. Kroppsspråk, ansiktsuttrykk og utsagnsanalyse. Dette kurset fokuserer på hvordan du kan forbedre din tolkning av fysisk og verbal kommunikasjon fra motparten, og hvordan du kan respondere og agere i etterkant- både verbalt og ikke-verbalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Taktisk fremkalling av informasjon

Vi tilbyr kurs i taktisk fremkalling av informasjon. Du tror kanskje du allerede har god kontroll på kommunikasjonsevnen og spørreteknikken din, men hva om vi fortalte deg at du kan tilegne deg viktig informasjon uten å stille et eneste spørsmål?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Adferd og kommunikasjonkurs - bedriftsinternt

Hvordan skape nære og tillitbaserte relasjoner til kunder og medarbeidere. En workshop hvor adferd og bevissthet rundt ulike adferdstrekk er fokus. I gjennomføring av slike workshops ser vi en betydelig tilleggsverdi av å starte med en personprofil fra persolog.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager Avtales kr

Bachelor i Art Direction

Vi tilbyr bachelor i Art Direction. Vil du skape visuelle konsepter til TV-serier, reklamekampanjer og magasiner? Bachelor i Art Direction får du kun på Høyskolen Kristiania. Art Direction er kunsten å vekke de rette følelsene, de som gjør at et budskap fester seg og overbeviser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 55.400 pr semester kr

Master i design

Vi tilbyr master i design. Etterspørselen etter designkompetanse er økende i stadig flere sektorer og bransjer. Master i design vil gi deg en kritisk og utforskende tilnærming til designfaget enten du spesialiserer deg innen interiørarkitektur eller visuell kommunikasjonsdesign.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 58.500 pr semester kr

Master i strategisk kommunikasjon

Vi tilbyr master i strategisk kommunikasjon. Strategisk kommunikasjon har vokst frem som en etterspurt kompetanse de siste årene. Dette studiet vil hjelpe deg bli en ettertraktet aktør i kommunikasjonsbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 53.600 pr semester kr

Your body says it all - in depth - Kroppsspråk i presentasjoner

VINC fokus på visuelle presentasjoner og presentasjonsevner! Få en innledning i bruk av non-verbale virkemidler som optimaliserer ditt budskap og fremtreden under din presentasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag 660 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>