Helgekurs for foreldre og barn



Kursarrangør: Blixland Hestesenter AS
Sted: Tomter
          Østfold, Hobøl
Kursadresse: Blixland Gård, 1825 Tomter (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 1 helg
Pris: 2.400/2.800

Variert trening, feltritt, tur, sprang og dressur. Teoriundervisning foregår på kveldene. God mat og opphold med oppredde senger er selvfølgelig inkludert. Helgekursene gjennomføres fra fredag til søndag. Det er fremmøte fredag ettermiddag kl 16.00.

Tilleggsinfo:
Voksenkurs er anbefalt for aldergruppen ca 20 år og oppover og da er vi heller ikke så mange. Voksne er også velkomne på barnekurset. Ofte reiser mor og datter sammen på kurs.

Gjennomføring
Vårt mål med kurset er at du skal føle at du har blitt en bedre rytter og har mer kunnskap om stell og behandling av hest etter kurset, samtidig som du har hatt det gøy og har fått mange nye venner: både mennesker og dyr.
Kvalitet i undervisningen og sikkerhet for elevene settes i høysetet. Med max 15 elever pr kurs og undervisning i mindre grupper, blir undervisningen tett og personlig.

Hester:
Vi har mange forskjellige hesteraser, både store og små, som fullblods, dansk varmblods og forskjellige typer ponnier. du kan også ta med din egen hest.

Rideinstruktør Kaia Steinberg har status som Rideleærer I og er utdannet fra England(Yorkshire Ridingcenter)

Undervisning:
Fredag har vi en økt på banen.
Lørdag og søndag har vi to økter hver dag, med noe valgfrihet i forhold til hva deltagerne ønsker å trene på.

Påmelding/depositum:
Kurset er inkludert full kost og losji, og kommer på 2200 kr for voksen kurs og 1900 barne\ungdomskurs. Påmelding kan gjøres skriftlig, telefonisk eller via Internett. Ved påmelding ønskes det betalt et depositum på kr 300,- Det resterende beløp innbetales før fremmøte til rideleiren

Kontakt oss eventuelt på mail eller telefon for nærmere informasjon.

Vis flere tilsvarende kurs: