HMS-kurs for ledere i Oslo

Den nye arbeidsmiljøloven inneholder bestemmelser som sier at alle firmaers daglige leder skal gjennomgå kurs og opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. Her finner du kurs i HMS for ledere over hele landet. Opplæring kan tas både som klasseromsopplæring eller via nettstudie. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg og din bedrift.

HMS-kurs for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Formålet med kurset er å gi deg innblikk og innføring i de viktigste aspektene i HMS. Det å kunne se hvordan du kunne øke kvaliteten på arbeidsplassen er svært viktig for alle bedrifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 4500 kr

HMS-kurs for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Arbeidsmiljølovens §3 - 5 krever at alle virksomheters øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS arbeid. Plikten er personlig og kan ikke delegeres og gjennomgått opplæring skal kunne dokumenteres skriftlig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 3.200 kr

HMS-kurs for ledere i kirken

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i kirken. Kurset gir en innføring i Arbeidsmiljølovens minstekrav for opplæring av arbeidsgivere og ledere. Arrangeres i samarbeid med KA. Kurset dekker Arbeidsmiljølovens krav til arbeidsgivers plikt til å gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 dag 2.600 kr

Lovpålagt HMS-kurs for øverste leder

Vi tilbyr lovpålagt HMS-kurs for øverste leder. Arbeidsgiver må ha kunnskap om hvilke HMS-krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø og hvordan det skal arbeides systematisk med HMS i virksomheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Solli Plass Oslo, Solli Plass 23.04.2024 1 dag23.04.2024 fra 4.900 kr

HMS for ledere

Vi tilbyr HMS for ledere. HMS-kurs for ledere gir en innføring i de viktigste aspektene i HMS-arbeidet og gjennomføres i tråd med Arbeidstilsynets veiledning for denne type opplæring. Kursbevis blir utstedt etter gjennomført kurs for å oppfylle kravet til skriftlig dokumentasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 5 timer 2.990 kr

Slik leder du HMS-arbeidet

Vi tilbyr kurs om slik leder du HMS-arbeidet. På kurset lærer du hvordan du kan etablere og utvikle det systematiske HMS-arbeidet som en del av bedriftens overordnede styringssystem. Du får konkrete råd og eksempler som du kan ta i bruk i din egen bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 2 dager

Åpenhetsloven i praksis

På kurset får du en innføring i kravene i åpenhetsloven og hvordan aktsomhetsvurderinger kan gjennomføres i praksis. Åpenhetsloven skal bidra til å fremme bedriftens respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 1 dag 8900 kr

HMS-kurs for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Arbeidsmiljølovens §3 - 5 stiller krav til arbeidsgivere og ledere om opplæring i systematisk helse, miljø og sikker­hetsarbeid. Kurset gir innsikt i HMS-lovverket og hvordan man som leder kan bygge opp og lede en god HMS-kultur i bedriften.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 25.06.2024 (+3) 1 dag25.06.2024 (+3) 6.900 kr

HMS-kurs for verneombud, ledere og AMU (40 timer)

Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs for verneombud, ledere og AMU. Kurset dekker Arbeidsmiljølovens temakrav om opplæring av verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 23.04.2024 (+4) 3 dager23.04.2024 (+4) 9.900 kr

Oppfriskning i HMS og Arbeidsmiljø for verneombud, ledere og AMU

Vi tilbyr oppfriskningskurs i HMS og Arbeidsmiljø for verneombud, ledere og AMU. Kurset passer for de som tidligere har gjennomført HMS-opplæring og som ønsker en oppfriskning / oppdatering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 25.06.2024 (+3) 1 dag25.06.2024 (+3) 6.900 kr

HMS komplett (for arbeidsgivere)

Vet du nok om hva arbeidsgiveransvar innebærer av grunnleggende plikter? Hva gjør du om en av dine ansatte skader seg? Alle snakker om HMS, men få vet hva det innebærer av innsats. Dette kurset gir deg svarene, også på spørsmål vi håper du aldri vil få.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag 2.500 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>