Grunnleggende klatrekurs - Innføringskurs på Topptau



Kursarrangør: Sarpsborg Klatreklubb
Sted: ABB-bygget
          Østfold, Sarpsborg
Kursadresse: Vestengveien 40, 1725 Sarpsborg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 timer
Pris: 700

Vi tilbyr grunnleggende klatrekurs - Innføringskurs på Topptau. Dette er et grunnleggende klatrekurs med innføring på topptau sikring. Dette er et kurs som tar ca. 1,5 - 2 timer og sikrer deg en rask start med klatringen! På Sarpsborg klatresenter gjennomføres det topptaukurs hver eneste dag.

Kurset er veldig enkelt å gjennomføre og det gjør at du kan klatre og sikre selvstendig på klatresenteret. kurset tar kun 1,5 - 2 timer også er du i gang og krever ingen forkunnskap innen klatring.

Hva er sikringskursene?
Sikringskursene gjør deg sikket til å kunne sikre på sportsklatring eller veggklatring. Kursene er sikkerhets krav fra NKF for å kunne bedrive selvstendig klatring på innendørs anlegg.

Topptaukurset
Med topptaukurset lærer du å sikre på ferdig riggende klatretau som allerede henger oppe i veggen. Her lærer man 8tallsknute, hvordan utstyret fungerer, sikker sikringsteknikk og grunnleggende teknikker for sikker utøvelse av klatreaktivitet på topptau. Du vil også få en sertifisering som tillater deg å klatre/sikre selvstending på alle nasjonale klatresentere

Målgruppe for kurset:
Topptaukurset passer perfekt for deg som ønsker å komme raskt i gang med klatringen. Kurset tar kun 1,5 – 2 timer og gir deg da kunnskapen nok til å sikre på topptau klatring. Med dette kurset får man også et nasjonalt kort som gir deg som innehaver lov til å klatre og sikre selvstendig topptau på alle klatresentere nasjonalt.


kr 150 for prøven kommer i tillegg.

Vis flere tilsvarende kurs: