Grunnkurs – PADI Open water



Kursarrangør: Stavern Dykkesenter
Sted: Stavern Dykkersenter AS
          Vestfold, Larvik
Kursadresse: Risøyveien 8, 3290 Stavern (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3-4 uker
Pris: 3.990

Dette kurset er 3 delt. Teori, basseng- / og sjø-trening. Hvor teoridelen vil gå på sentret på kveldstid. Basseng-treningen vil bli gjennomført i et svømme-basseng i nærheten og den praktiske delen vil foregå i sjøen.

Kursplan setter vi opp første kurskveld. Kurset legges opp med noe selvstudium, slik at hver enkelt kan lese og gjøre oppgaver hjemme når det passer best. Dette stoffet vil da bli utdypet nærmere og gjennomgått av instruktøren neste kurskveld. Du vil under kurset få 6 sjødykk ned til max. 18 meter dyp sammen med en instruktør. Vi vil prøve å gjøre kurset og dykkingen så interessant, realistisk og spennende som mulig for dere. Vårt hovedmål er at DU skal bli en sikkerhets-bevisst dykker, og få et solid utgangspunkt for videre dykking i både Norge og resten av verden.

Utstyr:
Under kurset bruker du komplett sports-dykker utstyr, som vi stiller med. Dette er inkl i kurs-prisen. Men hvis du skal få full glede og utbytte av din nye hobby etter kurset, vil vi anbefale deg å skaffe deg ditt eget personlige dykkerutstyr. Derfor har vi laget et tilbud til deg på komplett kvalitetsutstyr, til en god pris som du vil få av oss i løpet av kurset. Du må imidlertid selv ha maske, snorkel og svømmeføtter, samt evt. hansker og sokker. Dette er det såkalte ABC-utstyret (grunn utstyret). Hvis du ikke allerede har dette, vil du også kunne få kjøpt dette hos oss til en hyggelig “elev-pris” under kurset.

Målgruppe for kurset:
Krav til kursdeltakere:
• Alder 15 år (12 år for jr. sertifikat)
• Svømmedyktig
• Medisinsk klarert for dykking. Egenerklæring og legeskjekk

Kursmateriell:
Læremateriell og sertifisering er ikke inkl. i kursavgiften

Eksamen/sertifisering:
Kurset er godkjent ihht. offentlige retningslinjer for utdanning av sportsdykkere. Etter endt kurs utsteder vi et PADI Open Water Diver sertifikat, som er et internasjonalt sportsdykker-sertifikat som du kan bruke over hele verden. Du blir sertifisert til å dykke ned til 18 meter med luft som pustegass.

Vis flere tilsvarende kurs: