Lydighetskurs og grunnleggende hundedressur i Fredrikstad

Her finner du adferdskurs og dressurkurs for hund. Er du en nybakt hundeeier kan det være lurt å ta et kurs i lydighetstrening slik at hunden din kan fungere som familiehund.
Vi gjør oppmerksom på at valpekurs, bronsemerkekurs, klikkertrening og andre hundekurs ligger i egen kategori. Se oversikt over alle hundekurs.

Grunnkurs Mandager med Jan Vidar Bakker

Vi tilbyr grunnkurs i hundedressur. Dette kurset handler om å skape en felles forståelse og et felles språk mellom deg og hunden din. Grunnkurset vil belyse hvordan lære opp hunden til å ha en adferd som fungerer godt i den hverdagen du lever.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 22.05.2024 (+1) 1 teorikveld + 5 praksiskvelder22.05.2024 (+1) 1850 kr

Hverdagslydighet Mandager med Jan Vidar Bakker

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Her tar vi treningen et steg videre og slik kursets navn indikerer, så handler dette om i skape en så god forankring i samarbeidet med hunden at den både forstår og følger signalene du sender til den i alle mulige hverdagssituasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 22.05.2024 (+1) 1 teorikveld + 5 praksiskvelder22.05.2024 (+1) 1790 kr

Treningsgruppe Onsdager

Vi tilbyr treningsgruppe for hund. På treningsgruppene legger vi til rette treningen for hver enkelt eier og hund, og hjelper dere å nå de målene dere ønsker. Vi trener på grunnleggende øvelser som på de tidligere kursene og introduserer en del nye øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 5 praksiskvelder 1790 kr

Grunnkurs hund

Kom i gang med treningen - vi tilbyr grunnkurs hund. Vi har stort fokus på motivasjon og samarbeid mellom hund og fører. Hunden går igjennom noen faser som gjør hverdagen ekstra utfordrende og dette kurset vil gi deg et godt grunnlag for å ha en god opplevelse med hunden videre!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 4 uker 2.200 kr

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Hundekurset viderefører øvelsene fra grunnkurset og vi setter mer krav til både hund og fører. Vi legger stor vekt på å utdanne fører slik at samarbeidet mellom hund og fører er optimalt, både på treningsbanen og i hverdagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 4 uker 2.200 kr

Hundetrening - privattime

Vi tilbyr Hundetrening - privattime. En time hvor dere kan øve på akkurat det dere vil, med full oppmerksomhet fra en instruktør. Ta kontakt for avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold Fra 850 kr

Hverdagsferdigheter I - grunnkurs for voksne hunder

Hverdagsferdigheter 1 er grunnkurs for voksne hunder. For dere som har gått valpekurs, vil det gi oppfriskning av de grunnleggende ferdighetene, i tillegg til nye, nyttige hverdagsferdigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 7 kvelder 2,200 kr

Hverdagsferdigheter II - videregående

Hverdagsferdigheter II er videregående kurs for deg som har gått Hverdagsferdigheter I

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 7 kvelder 2,200 kr

Senior hundekurs

Vi tilbyr Senior hundekurs. Dette kurset gir et dypdykk i alt du trenger å vite om seniorhunden, og hvilke ting du bør tenke på for å ta best mulig vare på din bestevenn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 7 kvelder 2,000 kr

Adferd og hverdagslydighet

Vi tilbyr adferd og hverdagslydighetskurs. Ønsker du et langt lettere hundehold, med mindre stress, mindre styr og følelsen at det å ha hund og gå med hunden på tur er behagelig og ikke stressende? Da skal du sjekke ut dette

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 helg 2.700 kr

Hverdagslydighet og miljø

Overgangen fra valp til unghund byr på mange gleder, men kan også by på mange nye utfordringer! I denne perioden starter kjønnsmodningen og valpen din er plutselig i ferd med å bli mer opptatt av spennende «duft-flekker» og andre hunder enn av deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 6 kvelder 2500 kr

Hverdagslydighet AKC CGC

Vi tilbyr kurs i hverdagslydigyhet. Her tar vi for oss hendelser og øvelser som du har nytte av i hverdagen. Du kan ta en test etter endt kurs om du har lyst til det. Den er inkludert i prisen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 6 ganger 2.500 kr

Nettkurs for deg som vil ha en lydig hund!

Vi tilbyr nettkurs for deg som vil ha en lydig hund! Oppdag de gøyale og enkle metodene til en trygg, lydig og lykkelig hund. Slik at du kan kose deg med en herlig hund som kommer hver gang du roper på den. Som kan gå fint ved siden av deg på tur, uansett om det er i skogen eller i byen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 videoer - tilgang i 1 år 1.790 kr

Nettkurs Valp- og hverdagslydighetskurs for alle hunder!

Ta et hundekurs på nett og oppdag de gøyale og enkle metodene til å få en trygg, lydig og lykkelig hund! Slik at du kan kose deg med en fornøyd og lykkelig hund som synes dert er kjempegøy å komme hver gang du roper på den!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 videoer - tilgang i 1 år 1.990 kr

Trikseskolen

Har du lyst til å lære hunden massevis av gøyale og nyttige triks? Ønsker du inspirasjon til nye triks og hvordan du skal trene de inn? Følg trikseskolen! I en lukket Facebook gruppe får du tilgang til masse forskjellige triks og hvordan du kan lære de inn!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 videoer - tilgang i 1 år 99 per mnd kr

Valpeskolen

Har du valp eller unghund og ønsker inspirasjon til hva og hvordan du skal trene? Følg Tanya sin valpeskole og treningsdagbok i lukket Facebook gruppe over fire måneder frem til hun var ca 7 mnd. Her delte jeg filmer og tips fra treningen vår ukentlig!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 videoer - tilgang i 1 år 549 kr

30 dager til bedre kontakt på tur - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i 30 dager til bedre kontakt på tur. Har du en hund som finner alt annet enn deg interessant på tur? Jeg har samlet mine beste øvelser som gjør at hunden din vil ønske å være rundt deg. Øvelsene er rettet mot kontakt, innkalling, passering og miljøtrening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 499 kr

Minikurs – 8 øvelser du MÅ lære hunden din - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i Minikurs – 8 øvelser du MÅ lære hunden din. Vil du ha en lydig hund? En hund som hører på deg når det gjelder som mest? Få steg for steg treningsvideoer til de 8 viktigste kommandoene du må lære hunden di

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 199 kr

Pøbelhund nettkurs m/medlemskap

Bør du investere i pøbelhundekurset? Hunden min har en eller flere av følgende utfordringer: gå pent i bånd, passering, bjeffing, ressursforsvar, redsel, håndtering, separasjonsangst og lydfobier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 779 pr måned kr

Sladretrening - Fra bjeffing til kontakta - nettkurs

Sladretrening er genialt! Det betyr at du lærer hunden å «si ifra», altså å se på deg, i stedet for å bjeffe på møtende menneske/hund/syklist. Når du trener på denne måten får du en hund som ønsker å ta kontakt, fremfor at du må mase på hunden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 måneder 499 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>