Golfkurs - Juniorgruppe



Kursarrangør: Drøbak Golfklubb
Sted: Drøbak
          Akershus, Frogn / Drøbak
Kursadresse: Belsjøveien 50, 1445 Drøbak (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr golfkurs - Juniorgruppe. Vi har et inkluderende, hyggelig og aktivt miljø med cirka 200 medlemmer i alderen 6 – 20 år. Her går det i trening og spill på banen i sesongen, og innendørs på Haug Golfsenter i vinterhalvåret.

Vi har et inkluderende, hyggelig og aktivt miljø med cirka 200 medlemmer i alderen 6 – 20 år. Her går det i trening og spill på banen i sesongen, og innendørs på Haug Golfsenter i vinterhalvåret. Vi har et godt og variert tilbud til nybegynnere, hobbygolfere og de som ønsker å satse seriøst på golf som konkurranseidrett.

I løpet av sesongen arrangerer vi sammenkomster i hagen, uhøytidelige 9-hulls turneringer og andre hyggelige aktiviteter som skaper samhold og vennskap.

Juniortreninger:
Juniorgruppen i samarbeid med proshop arrangere treninger. I tillegg tilbyr vi Golflek for barn i alderen 5-7 år. Dette tilbudet er gratis. Påmelding og mer informasjontil treninger og Golflek finner du her

Vi i juniorgruppa ønsker å skape et godt, utbytterikt og trygt miljø for våre unge golfere. Til å hjelpe oss med dette er det fint hvis dere passer på følgende:
• Møt opp til trening til riktig tid og i godt humør
• Gi beskjed til treneren din hvis du en dag ikke kan komme på trening
• Møt alltid opp og i god tid til turneringer du har meldt deg på
Ønsker du å vite mer om oss så kontakt oss i juniorgruppa, en av trenerne/proene eller administrasjonen.